[NOVO] Odmor na čarobnom Bohinjskom jezeru! 3 dana za 2 osobe u Apartmanima Bohinj*** za samo 477kn + GRATIS dijete do 7 godina, parking i WiFi! Kupon vrijedi do 17.12.17.!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Moderno namješteni apartmani u centru čarobnog Bohinja, u neposrednoj blizini jezera, rijeke Save.. Pozvani ste na aktivni odmor u prirodi gdje možete birati između različitih sportskih, kulturnih i drugih aktivnosti... 2 apartmana imaju mogućnost dodatnog ležaja uz nadoplatu!

Apartman 1 je studio apartman za 3 – 4 osobe. U apartmanu je jedan krevet i dodatan ležaj, kuhinja i kupaonica.

SADRŽAJI APARTMANA:

zasebni sef

besplatan bežični internet

kabelska TV

stroj za pranje

uporaba interneta

parkirališta

klima


Udaljenosti

Ranč Mrcina: 3,5 km

Adrenalinski park: 1,5 km

Železnička postaja: 6 km

Bohinjsko jezero: 100 m

Letalište Ljubljana: 68 km

Vodeni park Bohinj - wellness: 6 km

Ski center Vogel: 5 km

Bohinj je jedan od bisera u svijetu. Ovdje ćete uživati ​​spavanje u svježem planinskom zraku. Hotel je smješten iznad Bohinjskog jezera. Vaša pluća će biti popunjena svježim zrakom. Velike šume oko jezera Bohinj su poput prirodnih zračnih filtera. 

Netaknut biser alpskog svijeta je Nacionalni park Triglav u blizini Bohinjskog jezera. Mjesto je lijepo tokom cijele godine, svake sezone dodajući ponešto više od dodatnih atraktivnosti.

Svi ljubitelji lijepe prirode, svi sportaši i svi oni koji bi htjeli maknut se iz grada, dobrodošli su u Bohinj. Na mjestu gdje se čovjek stapa u život s prirodom, koji je ispunjen energijom i gdje je izvorna domaća, lokalna slovenska kuhinja!