[SLOVENIJA] Wellness vikend u Laškom! 2 buffet polupansiona u Hotelu Zdravilišće Laško 4* za dvoje uz neograničeno kupanje u hotelima Zdravilišće Laško 4*i Thermana Park Laško 4* za 1455kn!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do pet godina boravi gratis u krevetu sa roditeljima! Kupon se može koristiti u periodu: 02.01.-30.03.18.!

Hotel Zdravilišče Laško smješten je u mirnom parku u blizini rijeke Savinje, 15 minuta hoda do centra Laškog, a nudi spa centar i besplatan pristup internetu.

Klimatizirane sobe imaju TV s kabelskim programima i mini bar. Kupaonica je opremljena tušem, sušilom za kosu i ogrtačem.

Restoran poslužuje zdrava jela s međunarodnim utjecajima. Tijekom ljetnih mjeseci možete uživati u osvježavajućem piću na sunčanoj terasi pokraj vanjskog bazena sa toplom vodom.

Raznovrsni wellness sadržaji uključuju bazen, satove fitnessa i tretmane za ljepotu. Gosti hotela mogu koristiti bazene i sauna centar uz nadoplatu. 

Zdravilišće Laško nalazi se usred mirnog parka uz rijeku Savinju. U sklopu objekta gostima su na raspolaganju toplice, besplatni WiFi, klimatizirane sobe s LCD TV-om i besplatno javno parkiralište.

Hotelske toplice obuhvaćaju bazene, saunu te fitness i wellness centar. Gosti hotela Zdravilišće Laško mogu besplatno koristiti bazene.

U okviru hotela dostupni su razni restorani i kafići. Stajalište lokalnog autobusa smješteno je ispred hotela, a do željezničke postaje ima svega 300 metara.

Središte mjesta Laško udaljeno je 15 minuta hoda. Grad Celje nalazi se na 11 km.