Nova Godina u Sarajevu! Paket za dvoje hotela Festival 4* i odabir između 2 ili 3 noćenja s doručkom u sobi, piće dobrodošlice, voće u sobi, desert i novogodišnji poklon iznenađenja, po super cijeni!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sarajevo kao destinacija za doček Nove zvuči kao dobra ideja! Kupnjom ove ponude djeca do 15 godina borave gratis! Kupon vrijedi od 29.12.17. do 02.01.18.!

Smještaj nadomak stare gradske jezgre, na lijevoj obali Miljacke, izmeđa dva povijesna mosta "Čobanije" i "Principovog".  Ako je vaš posjet gradu poslovne prirode ili ste pak Sarajevo odabrali kao zanimljivu turističku destinaciju, hotel Festival pravi je izbor za Vas!

Doček Nove Godine nije organiziran, pa se preporuča doček Nove Godine na otvorenom gdje nastupa Zdravko Čolić!


Hotel Festival smješten u samom centru grada idealan je za sve posjetitelje koji u naš grad dolaze zbog znamenitosti, kulturnih dešavanje ili iz poslovnih razloga.

Hotel raspolaže sa 20 smještajnih jedinica u kategoriji od 4 zvjezdice, a kako je glavni zadatak svakoga hotela da osigura savršen san svojim gostima, zbog čega je svaki detalj u sobama pomno osmišljen.


Hotel ima vlastiti parking  i restoran, koji služi kontinentalni doručak (švedski stol), uz širok izbor tradicionalnih jela iz bogate bosanske kuhinje, a hrana je iz ekološkog uzgoja.


Besplatan WI-FI i parking!!!