[Panturist] ADVENT U PRAGU 23.-26.11.17.! 2 noćenja u hotelu Fortuna City 3* za 1 odraslu osobu ili dijete do 12.god. u sobi s 2 odraslih uz prijevoz već od 499kn! Polazak iz Vinkovaca i Osijeka !

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak iz Polazak iz Vinkovaca s autobusnog stajališta u centru u 21.00 sati, iz Osijeka s autobusnog kolodvora (peron 15) u 22.00 sati!

ADVENT U PRAGU

23.-26.11.2017.

4 dana / 2 noćenja

1. dan, četvrtak: VINKOVCI, OSIJEK 

Polazak iz Polazak iz Vinkovaca s autobusnog stajališta u centru u 21.00 sati, iz Osijeka s autobusnog kolodvora (peron 15) u 22.00 sati. Noćna vožnja kroz Mađarsku, Slovačku, Češku.


2. dan, petak: PRAG

Dolazak u Prag u prijepodnevnim satima. Razgled grada: Namesti republika, Praška brana, Karlovo svučilište, Staromestske namesti, Židovska četvrt, Havelska tržnica, Narodna ulica, Narodno kazalište... Smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora odlazak javnim prijevozom na božićni sajam. U večernjim satima predlažemo zajednički odlazak na večeru u pivnicu/restoran (doplata). Noćenje.

3. dan, subota: PRAG

Nakon doručka nastavak razgleda grada autobusom i pješice: gornji grad Hradčany,  katedrala Sv.Vita, Praški dvorac, barokna četvrt Mala strane, šetnja Karlovim mostom do Starometskih Namesti, crkva Sv.Nikole, Apostolski sat, te dalje do glavnog trga Vaclavske namesti. Razgled završavamo posjetom nove kinetičke skulpture Kafkine glave „K on sun“ umjetnika Davida Černya. Slobodno poslijepodne za vlastito otkrivanje grada, šetnju živopisnim ulicama, zavirite u neki od brojnih dućana ili posjetite poznate praške muzeja. U večernjim satima preporučamo vožnju Vltavom ispod poznatih praških mostova s pogledom na monumentalne spomenike uz rijeku (doplata). Noćenje.

4. dan, nedjelja: PRAG – BRATISLAVA, OSIJEK, VINKOVCI

Nakon doručka odjava iz hotela i odlazak prema Bratislavi. Po dolasku prošetat ćemo živopisnim središtem grada. Slobodno vrijeme za ručak, nastavak vožnje prema Osijeku. Dolazak se očekuje se u kasnim večernjim satima.