Dočekajte Novu godinu na Mariborskom Pohorju! Novogodišnja proslava - 4 nezaboravna dana u Hotelu Videc*** 30.12.17.-02.01.18. uz 3 noćenja s doručkom za 2 ili 4 osobe već od 2199kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu je uključeno i osnovno osiguranje od nezgode, 7% popusta na skijašku kartu, te organizacija putovanja i predstavnik na odredištu! Kupon vrijedi isključivo za datum 30.12.17.-02.01.18.! Prije kupnje kupona odaberite željenu opciju za 2 ili 4 osobe!

PROGRAM PUTOVANJA

30/12/2017

Nakon dolaska, ugodno ćemo se smjestiti, a skijaši će moći doći na snježne padine prvi poslijepodne, sve dok ima dovoljno snijega. Svi ostali će uživati u snijegu.

31/12/2017

Nakon prvih neprospavanih noći, možete prepustiti ljenčarenju i možda zaigrati koju grupnu igru. Svi sportski rekreativci mogu se zaputiti na bijele padine ili na staze za skijaško trčanje, dok će drugi uživati svaki dan na svoj način. Organizirat ćete svoju večer u društvu svojih najmilijih ili organizirati vlastiti prebrojavanje u jednoj od kolibi.

2018/01/01

Možemo koristiti dan za zimske sportove ili za odmor. Znate onu poslovicu kako Vam započne prvi dan Nove godine, tako se nastavlja cijela ;)  i zato predlažemo da svakako pažljivo birate svoje odabrane aktivnosti.

2018/02/01

Ujutro ćemo najprije urediti sve formalnosti za odjavu iz hotela. Oni koji će i dalje imati neku energiju moći će se vratiti na skijanje i uživati u čistom adrenalinu, a ostatak ekipe će se oprostiti i otići svatko u svom smjeru, svojim kućama.

Hotel Videc***


Depadansa hotela Videc je dio naselja petih apartmanskih kuća, koji se nalazi nedaleko od gornje postaje Pohorske uspinjače. Drvom i kamenom obložen eksterijer kuća, pomno izabranih interijera, koji odaju visoku kvalitetu boravka u apartmanima. Povezana je s Hotelom Videc 3* te ima ostavu za skije. Apartmani su u neposrednoj blizini Gorskoga wellness centra Bolfenk, u kojem je bazen, whirpool, dječji bazen, a na 2. katu nalazi se odličan Beauty&Spa Centar sa svijetom sauna (finska , turska, biljna), osvježavajućim bazenom, ledenom jamom i whirpoolom.

Hotel Videc 3* nudi dvokrevetne sobe sa dodatnim ležajevima. Sve sobe su opremljene s TV Sat, telefonom, kupaonicom (tušem), WC-jem, balkonom (sve sobe imaju balkon).