Osjetite blagdanski duh Međugorja! 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe u Vili Aurora*** u Međugorju, Wi-Fi, parking i boravišna pristojba je uključena u cijenu, sve za samo 499 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Međugorje je jedno od najpoznatijih rimokatoličkih hodočasničkih odredišta na svijetu, a ovo predblagdansko vrijeme idealno je za posjet Marijanskom svetištu uz smještaj u simpatičnoj Vili Aurori!

Ponuda uključuje: Vila Aurora***, MEĐUGORJE - 3 dana s doručkom za 2 osobe u Vili Aurora*** za 499 kn!

Cijena uključuje: 
2 noćenja s doručkom za 2 osobe u Vili Aurora*** u Međugorju u organizaciji Carla Toursa, 
besplatan Wi-Fi i parking, 
boravišna pristojba je uključena u cijenu.

Opremljenost soba
kupaonica s tuš kabinom, 
klima uređaj, 
TV, 
WC, 
ručnici, 
posteljina, 
sušilo za kosu, 
toaletni pribor.

ODMAH po primitku kupona, obavezna rezervacija unaprijed na tel. 00387 63 477 831 ili mail carlatours.biz@gmail.com, uz KOD i ID kupona.


U Međugorju posjetite: 


 Župna crkva  

U uređenoj unutrašnjosti crkve obavljaju se svete mise i molitveni program, tijekom ljeta kad je i broj gostiju veći obavljaju se na vanjskom oltaru. Na samom ulazu u dvorište crkve postavljen je kip Kraljice Mira od bijelog kamena, s lijeve strane je kip Sv. Leopolda Bogdana, a s desne drveni križ pod kojim se hodočasnici mole i pale svijeće. Uz crkvu je uređeno 25 ispovjedaonica, te velika dvorana za molitvene susrete. 

Brdo Ukazanja i Križevac  

Na mjestu prvih ukazanja Gospe iznad bijakovićkog sela Podbrdo, nalazi se brdo ukazanja koje je hodočasnička stanica. Križevac je postalo mjesto gdje hodočasnici prolaze svoj križni put, i otkriju muke Isusove. 

Vanjski molitveni oltar 

Sagrađen je 1989. godine sa oko 5000 sjedećih mjesta koja budu prepunjena tijekom ljetnih mjeseci i crkvenih blagdana. 

 Kip Gospe 

Predivan kameni kip Gospe, postavljen je na ulazu u župnu crkvu i mjesto je na kojem se mnogi vjernici okupljaju kako bi molili.