Muči Vas trbušćić i naborana koža tijela? Kombinacija tretmana u Salonu PediSPA u ZAGREBU da se osjećate i izgledate bolje! RADIOFREKVENCIJA TRBUHA + LIMFNA DRENAŽA TIJELA za samo 149kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izgledajte utegnutije, oslobodite se toksina, poboljšajte cirkulaciju i osjećajte se bolje! Jedan tretman radiofrekvencije trbuha u trajanju 30 minuta i limfna drenaža tijela 30 minuta!

Radiofrekvenciju (RF) tijela koristimo u tretmanima za zatezanja i oblikovanja ruku, trbuha i za poboljšanje izgleda i stanja strija. Za vrijeme tretmana može se osjetiti lagano zagrijavanje i skupljanje kože.

RF Tretmani za tijelo poboljšavaju cjelokupni izgled kože, popravljaju tonus, a nabori i strije se postepeno izglađuju i nestaju.

Izvanredni rezultati postižu se kod masnog tkiva  trbuha, te oko koljena, jer tu ujedno ima i najviše tekućine koja dobro provodi RF valove. Ovim tretmanom postižu se učinci liposukcije, ali bez neželjenih popratnih pojava i bez boli.
Tretmani RF-om izvanredni su bez obzira na to rade li se sami ili u kombinaciji s drugim anticelulitnim tretmanima. Naime, kod osoba s vrlo lošim tonusom kože i muskulature RF tretmani kombiniraju se s  masažom, elektromišićnom stimulacijom i presoterapijom, koje nadopunjuju učinke ove zaista revolucionarne metode.

Presoterapija - zvana i limfna drenaža 
Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma. Metoda upuhivanja zraka stvara pritisak na limfne čvorove, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. 
Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.
Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema.

Pozitivni učinci aparatne limfne drenaže
– smanjenje obujma nogu
– smanjenje oteklina nogu
– razbijanje i razgradnja celulita
– poboljšanje cirkulacije
– pomaže učvršćivanju i zatezanju kože
– pomaže izbacivanju toksičnih tvari iz organizma
– primjena presoterapije pogoduje procesima ozdravljenja u ljudskom tijelu


Nakon kupnje kupona potrebna je rezervacija termina 2 dana unaprijed na broj telefona na 091 9473961, uz KOD i ID kupona po primitku.