Advent u BUDIMPEŠTI 02.-03.12. ili 16.-17.12.17.! HOTEL NOVOTEL CITY**** ili HOTEL GOLDEN PARK****, prijevoz, razgledi prema programu, pratitelj putovanja, lokalni vodič u Budimpešti...za 439kn/osobi!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[INTEGRAL ZAGREB] Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu! Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin: 02.-03.12. ili 16.-17.12.2017., prije same kupnje odaberite željeni hotel!

ADVENT u BUDIMPEŠTI


1 dan

Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom uz kraće usputno zaustavljanje radi odmora. Po dolasku u Budimpeštu panoramski razgled grada. Šetnja središtem grada, poznatom Vaci ulicom s mnoštvom skupocjenih trgovina, do poznate slastičarnice Gerbeaud. Slijedi odlazak na Csarnok – zatvorenu tržnice s velikim izborom svježih namirnica i idealno mjesto za kupovinu nacionalnih proizvoda i suvenira. Slobodno vrijeme za posjet božićnom sajmu i uživanje u predblagdanskom raspoloženju. Smještaj u hotel i kraći odmor. Navečer predlažemo romantičnu plovidbu Dunavom i večeru u čardi „Vinske katakombe” (večernji program koji uključuje razgled Vinskog podruma s najvećom vinsko bačvom na svijetu, degustaciju vina, večeru, zabavni program i piće). Noćenje.

2 dan

Doručak. Odlazak na razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: CITADELA – BUDIM – KRALJEVSKA PALAČA – MOSTOVI NA DUNAVU - TRG HEROJA – PARLAMENT – KATEDRALA SV. STJEPANA – RIBARSKA UTVRDA. Slobodno vrijeme za kavu i  kolač. Odlazak iz Budimpešte  i vožnja autobusom do jezera Balaton. Kratka šetnja uz jezero i slobodno vrijeme za ručak u poznatoj Kukorica čardi. Nastavak vožnje autobusom i dolazak u Zagreb u večernjim satima.