[ZAGREB] NOVO NA TRŽIŠTU - DELUX SHAPE!!! 2 x tretmana trbuha Delux Shape-om 30 min ili 40 min + 2 x limfna drenaža u Beauty Centru Marina već od 599kn! Kupon možete iskoristiti do 29.12.17.!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Liposukcija trbuha bez noža! U samo 2 tretmana GARANTIRAMO minimalno - 4 cm!!! Delux Shape jedinstven je, potpuno siguran i bezbolan aparaturno medicinski tretman za žene i muškarce koji preoblikuje pojedine problematične dijelove tijela. Nakon samo 30 minuta tretmana delux Shape rezultati su vidljivi!!! Nema rezova, boli ni oporavka, a rezultat je zategnuto i oblikovano tijelo!

Delux Shape je uređaj najnovije generacije u svojoj kategoriji i nasljednik svjetski poznatog RF tretmana, koji sada kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju, u cilju efikasnog, sigurnog i bezbolnog nekirurškog preoblikovanja tijela - uklanjanja celulita i zatezanja kože lica i tijela.

Naš centar je među prvima u Hrvatskoj i svijetu koji je u svoju ponudu uveo najnoviju generaciju ovog tretmana. 

Delux Shape posjeduje 4 aplikatora:

Body shape - za uklanjanje masnih naslaga i razbijanje celulita Body shape & tight - za zatezanje i učvršćivanje kože. Za limfnu drenažu Face lifting - poseban aplikator za tretiranje kože lica 

Patentirani delux Shape aplikator posjeduje 2 ultrazvučne glave.

Novi aplikator "Body shape" odlikuje se većim ultrazvučnim sondama i osebujnim oblikom pomoću kojeg vrlo jednostavno možemo djelovati u "borbi" protiv lokaliziranih masnih nakupina.

Delux Shape tretman prva je prava alternativa liposukciji koji omogućava dugotrajne rezultate i smanjenje u obujma.

Tretman je neinvazivan, bezbolan, učinkovit i siguran.

Pruža iznimnu ugodu koja se opisuje kao vruća dubinska masaža tijela.

Zanimljivo je da su rezultati vidljivi nakon prvog tretmana dok je za najbolje rezultate potrebno napraviti minimalno 5 tretmana. 

Dosadašnja iskustva pokazala su značajan napredak već nakon prvog tretmana, iza kojeg osobe bez bolova mogu odmah nastaviti sa svojim dnevnim aktivnostima. 

Važno je istaknuti da su rezultati postignuti u kliničkim studijima bili i do 20 cm smanjenje obujma na pojedinom području tijela.

I ono najvažnije, rezultati dobiveni s delux Shape tretmanom su dugotrajni ako se dalje nastavite brinuti o svojoj prehrani i tijelu. 


Prednosti tretmana delux Shape :

Siguran, djelotvoran, ugodan

Nema opekotina, modrica, niti bilo kakvih promjena na koži

Rezultati vidljivi ODMAH nakon prvog tretmana

Gubitak obujma mjeri se u centimetrima 

Potpuno siguran 

Ne zahtjeva posebnu pripremu i nakon tretmana možete se vratiti svojim uobičajenim aktivnostima


Kako djeluje tretman delux Shape?

S obzirom na činjenicu da ultrazvuk daje nezamjenljive rezultate u terapiji skidanja celulita i masnih nakupina, delux Shape pravi je izbor za rješavanje ovih problema.

Naime, ovaj tretman djeluje na uzroke - razbija membranu masnih stanica i oslobađa njihov sadržaj, dok kod celulita razbija vezivna vlakna što je osnova u uklanjanju celulita.

Dodatno efikasnim čini ga tretman limfne drenaže, koji slijedi nakon tretmana ultrazvukom, koja je od izuzetnog značaja za eliminaciju oslobođenih masti, pospješivanje cirkulacije i eliminaciju viška tekućine posebno kod celulita.


Za vrijeme tretmana na tkivo i masne stanice se djeluje s dvije ultrazvučne glave. 

Delux Shape jedinstveni ultrazvučni tretman razbija membrane masnih stanica, masne stanice se uništavaju, ispuštajući masne kiseline i trigliceride.

Kroz prirodni proces organizma ovaj višak masnih kiselina i triglicerida se eliminira iz tijela, a limfna drenaža također olakšava proces eliminacije.


Kakvim klijentima se preporučuje ovaj tretman ?

Tretman delux Shape razvijen je kako bi pomogao umjereno do pretjerano pretilim muškarcima i ženama koji žude za boljom tjelesnom formom.

Tretman nije zamjena redovitom vježbanju i zdravoj prehrani.

Tretman ne preporučamo ljudima koje muče bolesti srca ili krvožilnog sustava, imaju ugrađen pacemaker, boluju od tromboze, trebaju transplantacije organa, ženama koje su trudne ili doje te pojedincima s metalnim protezama ili bilo kojom ozbiljnom bolešću, ali i onima koji uzimaju lijekove za snižavanje razine lipida ili antikoagulantne lijekove.


Priprema

Svakom prvom tretmanu u centru Marina prethode konzultacije na kojima se detaljno pregledava kritično područje, fotografira i mjeri, kako bi se kasnije mogao pratiti napredak.

Osim pregleda trenutnog stanja procjenjuje se broj potrebnih tretmana za postizanje očekivanih rezultata. 

Broj tretmana varira od osobe do osobe te uvelike ovisi o trenutnom stanju i željenim rezultatima.

Najbolji rezultati se postižu obavljanjem niza tretmana.

Općenito preporučujemo barem pet tretmana kako bi se postigao najbolji rezultat, međutim za veoma tvrdoglava područja masnih nakupina i celulita potrebno je i do deset tretmana.

Svakog klijenta u centru Marina detaljno upućujemo u tijek zahvata i savjetujemo kako načinom prehrane, tjelovježbom te unosom tekućine može dodatno pripomoći u bržem postizanju još boljih rezultata.


Tijek tretmana

Tretman delux Shape započinje otvaranjem limfnih čvorova.

Nakon što smo potaknuli rad limfnog sustava, krećemo u borbu s masnim stanicama ugodnom, toplom masažom uz pomoć posebno oblikovanog aplikatora.

Lokalno djelujemo na masne stanice te tako ne oštećujemo okolno tkivo, a u dubini stvaramo sitne mjehuriće koji uslijed faze kompresije i dekompresije implodiraju te na taj način oštećuju masnu stanicu.

Masnoća koja će ući u međustaničnu tekućinu izbacuje se putem limfe, mokraće, znojenja te jedan manji dio ide preko jetre.

Nakon etape zagrijavanja slijedi limfna drenaža uz pomoć koje dodatno pomažemo tijelu da eliminira oslobođenu masnoću.

Zbog ovih jedinstvenih kombinacija tretman delux Shape osim što je ugodan i efikasan, je svakako i siguran.


Nakon tretmana

Nakon tretmana, povratak svakodnevnoj rutini je trenutačan.

Period oporavka nije potreban. Ne osjećate bol niti nelagodu.

Uz dosta sna i vježbanja, prehrana je vrlo bitna stoga obratite pažnju na sljedeće: važno je da tri dana u prehrani izbjegavate sve kratkolančane ugljikohidrate.

Ukoliko bi se konzumirali brzo iskoristivi ugljikohidrati postoji rizik da se otpuštena masnoća u tijelu pohrani na drugom mjestu.

Nakon tri dana razina masnoća se smanji te se ugljikohidrati mogu ponovno konzumirati do idućeg tretmana.

Mjere opreza

Tretman se ne preporučuje osobama s bolesnom jetrom kao i svima onima koji imaju neka kožna oboljenja.

Također se ne preporuča ljudima koje muče bolesti srca ili krvožilnog sustava, imaju ugrađen pacemaker, boluju od tromboze, trebaju transplantacije organa, ženama koje su trudne ili doje te pojedincima s metalnim protezama ili bilo kojom ozbiljnom bolešću, ali i onima koji uzimaju lijekove za snižavanje razine lipida ili antikoagulantne lijekove