Crno Jaje po 1. puta u suradnji sa Gospodarima svjetla donosi spektakularne božićne led višebojne lampice koje sadrže 120 svjetlećih zvjezdica i za samo 89 kn! Uživajte u svijetlu Božića!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz božićno drvce i poklone, božićne lampice su nezaobilazan dio svakog Božića. Upotreba dekoracija, svečane rasvjete za vrijeme Božića ima dugogodišnju tradiciju u različitima kulturama u svijetu. Ispričajte nam svoju božićnu priču i mi ćemo Vam je pomoći dekorirati lampicama.... Kupon je iskoristiv do 29.12.2017.!


Cijena uključuje: 

božićne led višebojne lampice koje sadrže 120 svjetlećih zvjezdica

dužina lampica je 12 metara

8 različitih programa rada

bijeli kabel, 

230V, 

50W.

O Gospodarima svijetla

Mi smo majstori svjetlosnog ukrašavanja. Kao što iza Gospodara prstenova stoje godine i godine pisanja, tako i iza Gospodara svjetla stoje godine i godine predanog kreativnog rada na svjetlosnom ukrašavanju zgrada. Brojni gradovi, trgovački centri, hoteli, poslovni prostori prepoznali su vrijednost dekorativne rasvjete i lampica povodom Božića, Nove godine, Valentinova, raznih godišnjica, svečanih jubileja i osjećaja kojeg budi svjetlosna dekoracija.

Specijalizirali smo se za osvjetljavanje pročelja zgrada, ukrašavanje ulica i trgova, unutarnjih prostora, svjetlosne efekte i dekoracije, razne vrste rasvjete - od božićne i prigodne preko umjetničke i dekorativne do inteligentne poput video projekcija za fasade.

Bili smo svugdje i radili svašta, ali uvijek na kreativan, predan i originalan način. Jer samo se tako postaje majstor.

Ako ste poželjeli za blagdane u vašem gradu, tvrtci ili shopping centru, uz lampice i svjetlosne dekoracije, imati i veliki bor kakav često viđamo u holivudskim blockbusterima obratite nam se s povjerenjem. Mali, veliki i najveći umjetni borovi oduševit će svakog vašeg gosta i stvoriti poseban ugođaj gdje god ga postavili.


Što nudimo?

Za vas smo pripremili samo najbolje od rasvjete i ukrasnih lampica. U suradnji s Blachere Illumination, jednim od najboljih proizvođača svjetlosnih ukrasa, nudimo vam svjetlosne motive i kreacije vrhunske kvalitete koji će svaku večer pretvoriti u večer za pamćenje i ostati u dugom sjećanju. Svakom projektu pristupamo na poseban i jedinstven način te se možemo uklopiti u sve vaše želje i potrebe. Kontaktirajte nas i predstavite svoju viziju, a mi ćemo se potruditi da ona postane stvarnost.


Prigodna tradicionalna i LED rasvjeta

Prigodna rasvjeta predstavlja nezaobilazni element svake dekoracije svakog posebnog događaja, obljetnice, blagdana ili slavlja. Ima višestruku ulogu u interijeru i eksterijeru – funkcionalnu i dekorativnu. Rasvjeta je sastavni element kvalitetnog opremanja prostora i o njezinim efektima značajno ovisi kompletan ugođaj prostora. Pažljivo i planirano postavljanje rasvjete pretvorit će svaki poslovni prostor, shopping centar, trg, ulicu ili privatnu zabavu u ambijent u kojem se vaši posjetitelji i gosti osjećaju ugodno i opušteno. 

U našoj se ponudi nalazi sve što će vam ikada trebati za dekoriranje, bilo vani ili unutra - svjetleće linije, svjetleće cijevi, svjetleće zavjese, svjetleće sige i brojni drugi elementi od tradicionalne ili LED rasvjete. LED (Light Emitting Diode) je rasvjetna tehnologija nove generacije. Najveću prednost nad klasičnim, halogenskim pa i štednim žaruljama ima u učinkovitosti, odnosno emitira daleko više svjetla po potrošenom vatu električne energije. Ušteda energije nije dobra stvar samo za ekologiju već će vas razveseliti i manjim troškovima režija. Isto tako, LED rasvjeta stvara manje topline, lakše se modulira, ima veći životni vijek, otpornija je na udarce i mnogo manje zagađuje okoliš. 

Ledice dolaze u svim mogućim oblicima - LED lampice, cijevi, trake... Poigravanjem s različitim dijelovima rasvjete možemo postići željeni cilj - osvjetljavanje pročelja i unutrašnjosti, naglašavanje kontura zgrada, dekoriranje ograda, ukrašavanje drveća, borova... 

Pustite mašti na volju i nama da to realiziramo.


Božićne lampice

Na raspolaganju Vam stoji puno vrsta božićnih lampica - klasične, svjetlosne zavjese, cijevi, viseće lampice, sige... što god Vam treba za ukrašavanje borova, jelki, saonica, pročelja, zgrada, ureda, centara i drugih objekata. 

U cijenu su uključene LED višebojne lampice - 120 svijetlećih zvijezdica.

Ovisno o Vašim željama, mi ćemo prilagoditi opremu. Na primjer, vanjske svjetleće zavjese savršene su za božićne dekoracije na balkonima, drveću, pročeljima, dok će, recimo svjetleće sige, tijekom blagdana krasiti krovove, nadstrešnice i premoste. 

Potrudite se da vaši blagdani imaju najviše božićnih lampica!