Crno Jaje i Studio za oblikovanje tijela T&D donosi Vam mršavljenje uz 3 vrhunska tretmana u samo 1 dolasku!!! 1x vakumska kavitacija sa 1x radiofrekvencijom i 1x infracrvena kapsula za samo 149 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Akcijska ponuda uključuje kombinaciju najidealnijih tretmana koji zajedno daju izvrsne rezultate!!! Kupon je iskoristiv do 29.12.2017.!

Vakum tretman + RF je tretman kojom se pojačava mikrocirkulacija, vraća tonus tkivu i mišićima i reducira celulit. Radi se pomoću posebnog aparata kojim se, posebno oblikovanim aplikatorima s rotirajućim valjcima, masira tretirani dio tijela na principu usisavanja, tj. odizanja i razdvajanja vezivnog i masnog tkiva.

Radiofrekvencija djeluje na principu akumulacije topline duboko u dermisu(srednji sloj kože) dok istovremeno vakum omogućuje brzi dotok kisika u stanice gdje se vrši brza izmjena. Otpadne tvari odlaze iz međustaničnog prostora. Ovo je neinvazivna metoda uklanjanja celulita, smanjivanja obujma, preoblikovanja tijela i zatezanja kože.Negativni pritisak tlaka vakuma i radiofrekvencije ubrzava metabolizam, razgrađuje celulit, potiče limfnu drenažu I razgradnju masnog tkiva,integrirana bipolarna radiofrekvencija potiče duboku mikrocirkulaciju, proizvodnju kolagena,te snažno djeluje na poboljšanje tonusa. Potrebno je nekoliko tretmana kako bi se vidjeli rezultati.

Infracrvena spa kapsula s ozonom kombinira toplinu, led svjetlosti različitih boja od kojih svaka ima drugačiji učinak na kožu te infracrvene svjetlosti i ozona.

Tretman traje od 30 do 45 minuta.  Posebnost infracrvenog svjetla koje zagrijava mišiće i prodire 3-4 cm duboko u tkivo je aktiviranje enzima koji pretvaraju masnoće u energiju.

  Metabolizam se ubrzava, potiče lučenje hormona leptina koji je regulator apetita te pomaže u mršavljenju, detoksikaciji organizma, učvršćivanju kože i pomlađivanju. 

Ozon u infracrvenoj spa kapsuli usporava proces starenja organizma, čisti kožu i čini je mekom i mlađom te pospješuje regeneraciju kolagena i elastina iz kože. Također aktivno relaksira mišiće oslobađajući mliječne kiseline. Ubrzava metaboličke procese organa i endokrinih žlijezda te poboljšava cirkulaciju krvi čime se pospješuje regeneracija tijela iznutra i izvana. Ozon je jedan od najboljih “lijekova” protiv nakupljenih celulitnih naslaga jer uništava štetne masnoće, poboljšava metabolizam I povećava energiju tijela. Povećavanjem količine kisika u tijelu poboljšava se proces prirodne detoksifikacije organizma. Uništava veliki broj bakterija, gljivica i virusa i sprječava njihov razvoj.