NOVO u Body Creator centru Osijek!!! 1 tretman Laserskog odstranjivanja hiperpigmentacija, akni, kapilara i ostalih nepravilnosti na licu za samo 199kn! Kupon vrijedi do 31.01.2018.!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tretmani su sigurni i neinvazivni, a metoda klinički dokazana! Preporučuje se 3 do 5 tretmana. Prva tri tretmana se rade s vremenskim razmacima od 10 dana, a nakon toga u razmacima od tri tjedna. Ukoliko imate nesavršenosti na licu u vidu hiperpigmentacija, mrlja ili akni, onda svakako iskoristite ovaj popust!!!

Lasersko odstranjivanje hiperpigmentacija, akni, kapilara i ostalih nepravilnosti na licu

MELAZMA - KLOAZMA - MRLJE OD SUNCA - PJEGE - POSTINFLAMATORNA HIPERPIGMENTACIJA

Lasersko odstranjivanje hiperpigmentacija je revolucionarni tretman koji isijava pulsirajuću svjetlost širokog spektra na određeni dio lica ili tijela i jasno uklanja mrlje, akne, kapilare i druge nepravilnosti na koži.

Laser koristi svjetlosnu energiju (HFX technology) od 480 nm kako bi prebacio potrebnu energiju u dublje slojeve kože i time potaknuo određene procese. Djelovanjem na kapilare i lojne žlijezde smanjuje se lučenje sebuma i direktno potpuno uklanjaju bakterije, što za posljedicu ima smanjenje i nestanak akni i komedona. S obzirom da laser primjenjuje najnoviju tehnologiju baziranu na ksenonskom laserskom snopu, omogućuje bezbolno i regenerativno djelovanje. Infekcija se smiruje i istovremeno potiče regeneracija strukture derma tako da se osim smanjenja akni odstranjuju i mrlje od akni i dobiva bolji i ljepši ten. Tretman potiče razvoj novog kolagena pa smanjuje blaže ožiljke, a koža je nježnija i zategnutija. Najveće prednosti terapije laserima u odnosu na dosadašnje su: brža je i efikasnija od lijekova; bezbolna i sigurna; bez neželjenih efekata.

Tretman sadrži:

1. Površinsko uklanjanje make-upa, kreme, ulja ili proizvoda za samotamnjenje kože

           2. Tretiranje određene zone lica laserom

           3. Završno tretman hidratantnom zaštitnom kremom Afrodita


Tretmani su sigurni i neinvazivni, a metoda klinički dokazana. 

Preporučuje se 3 do 5 tretmana. Prva tri tretmana se rade s vremenskim razmacima od 10 dana, a nakon toga u razmacima od tri tjedna. 

Ako imate nesavršenosti na licu u vidu hiperpigmentacija, mrlja ili akni onda obavezno iskoristite ovaj popust!