PodržimoNaše

MORAŠ OSIGURATI AUTO? Kupi policu obaveznog auto osiguranja na Osiguraj.me i zgrabi 200 kn dodatnog popusta uz plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama + 250 kn popusta na Crno Jaje!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Portal Osiguraj.me u suradnji s Crnim Jajem i osiguravajućom kućom AS Osiguranje donose ti ponudu koju ne možeš odbiti! Kupi obavezno auto osiguranje uz 200 kn dodatnog popusta na plaćanje Mastercard ili Maestro karticom, a zgrabi i super poklon: 250 kn popusta na Crno Jaje ponude!

Paket uključuje:

1.200 kn dodatnog uz plaćanje Mastercard i Maestro karticama

2. Povoljniju policu obaveznog auto osiguranja (AS Osiguranje) koja odmah stiže e-mailom 

3. Poklon 250 kn dodatnih popusta na tvom Crno Jaje računu

Zašto Osiguraj.me?
Zato što samo na www.Osiguraj.me uz i onako povoljnu cijenu police obaveznoga auto osiguranja ostvari i 200 kn dodatnog popusta uz plaćanje Mastercard i Maestro karticama, a zgrabi i poklon 250 kn dodatnih popusta na svom Crno Jaje računu!

Kako koristim svoje Crno Jaje dodatne popuste?
Iznos dodatnog popusta koji možeš ostvariti, ako postoji, naznačen je na samoj Crno Jaje ponudi i automatski se skida s tvog Osiguraj.me fonda popusta pri plaćanju ponude na CrnoJaje.hr i tako za svaku kupljenu ponudu, sve dok ne potrošiš svih 250 kn.

Do kada traje ova akcija?
Akcija traje do 30.04.2018.

Portal Osiguraj.me iza kojeg je Siguran klik d.o.o. za zastupanje u osiguranju je ekskluzivni zastupnik As Osiguranja, Adriatic Slovenica d.d., Draškovićeva 10, podržnica Zagreb, koje je u stopostotnom vlasništvu društva KD Group d.d., matično je društvo Grupe AS.