Tražite smještaj u Splitu za advent, Novu ili nakon praznika? Ne propustite smještaj uz 3 noćenja u Palace Queen Merry luksuznim sobama u centru Splita sve za 2 osobe za 649kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doček Nove Godine nije organiziran, pa se preporuča odlazak na Rivu gdje nastupaju Mjesni odbor, Gustafi i Jole & Band! Kupon za ponudu vrijedi do 01.04.18. stoga ga možete iskoristiti i u nekom drugom terminu unutar roka!

Palace Queen Mary - nalazi se u samom centru Splita, jednom od najljepših mediteranskih gradova. Ovaj jedinstveni smještaj, osim udobnosti, pruža i prednost da je sve nadohvat ruke: od parka, trga, barova, trgovina, restorana s domaćom kuhinjom, do povijesnih spomenika i Dioklecijanove palače uvrštene na popis UNESCO-ove Svjetske kulturne baštine. 

Rado ćemo vam pružiti naše gostoprimstvo, kao i visoku udobnost te predanost u pružanju prijateljske i profesionalne usluge.

Otkrijte eleganciju i ekskluzivnost naših soba i apartmana gdje je povijesno naslijeđe u susretu s modernom elegancijom. Naših 6 luksuznih soba i 1 apartman zadovoljavaju najviše standarde u pogledu sadržaja i dizajna. Sobe su ukusno uređene s pažljivo odabranim materijalima te ispunjavaju potrebu suvremenog putnika i nude vrijednost za novac. 

Značajke kao što su klima uređaj, podno grijanje, sušilo za kosu, high-speed Wi-Fi, mini bar, sef i flat screen TV sa satelitskim programima te dizajnerski namještaj, standard su Palace Queen Mary smještajnih jedinica.

    

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail innapartments@gmail.com ili na mobitel 098 432 083, uz KOD kupona po primitku kupona.