Najpovoljnije dopunsko zdravstveno osiguranje na tržištu, već od samo 38 kn/mjesečno + dodatni poklon 250 kn na Crno Jaje računu! Oslobodite se straha od velikih zdravstvenih troškova!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Portal Osiguraj.me u suradnji s Crnim Jajem i osiguravajućom kućom AS OSIGURANJE donose ti ponudu koju ne možeš odbiti! Kupi AS dopunsko zdravstveno osiguranje i poklanjamo ti 250 kn popusta na Crnom Jaju!

Ponuda uključuje: AS Osiguranje - dopunsko zdravstveno osiguranje već od 38 kn* + 250 kn dodatnih popusta na Crno Jaje računu

Paket uključuje:

1. AS Osiguranje - dopunsko zdravstveno osiguranje

2. Poklon 250 kn dodatnih popusta na tvom Crno Jaje računu

*Cijena vrijedi za osobe mlađe od 60 godina uz jednokratno kartično plaćanje

Zašto AS Osiguranje - dopunsko zdravstveno osiguranje?

AS dopunsko zdravstveno osiguranje nudi pokriće za eventualne značajne troškove participacija u osnovnom zdravstvenom osiguranju, a dobivaš i poklon 250 kn dodatnih popusta na svom Crno Jaje računu.

Kako funkcionira AS Osiguranje - dopunsko zdravstveno osiguranje?

Sve račune manje od 40kn osiguranik plaća sam, a sve veće račune mu refundira AS Osiguranje, ali umanjeno za iznos od 40kn. 

Kako koristim svoje Crno Jaje dodatne popuste?

Iznos dodatnog popusta koji možeš ostvariti, ako postoji, naznačen je na samoj Crno Jaje ponudi i automatski se skida s tvog Osiguraj.me fonda popusta pri plaćanju ponude na CrnoJaje.hr i tako za svaku kupljenu ponudu, sve dok ne potrošiš svih 250 kn.

Do kada traje ova akcija?

Akcija traje do 15.01.2018.

Portal Osiguraj.me iza kojeg je Siguran klik d.o.o. za zastupanje u osiguranju je ekskluzivni zastupnik As Osiguranja, Adriatic Slovenica d.d., Draškovićeva 10, podržnica Zagreb, koje je u stopostotnom vlasništvu društva KD Group d.d., matično je društvo Grupe AS.