[VRIJEME JE ZA WINE HILL&ZAGORJE] 1 ili 2 noćenja za 2 ili 4 osobe u Kući za odmor Wine Hill, Karta za Dvor Veliki Tabor, 30% popusta na ulaznice za Terme Tuhelj, POKLON butelja vina, već od 390kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Wine Hill kuća za odmor nalazi se u mirnom i predivnom okruženju Vinagore, pogodnom za opušteni vikend i bijeg sa svojom obitelji, partnerima, prijateljima ili čak Vama samima...Prije kupnje kupona odaberite željenu opciju: 1 ili 2 noćenja, uz SPECIJALNE BLAGDANSKE CIJENE već od samo 390kn i to sve za 2 ili 4 osobe! Kupon se može iskoristiti sve do 01.03.2018. (osim u periodu 25.12.17.-01.01.18.)!

Wine Hill će sa Vama sa radošću obilježiti Vaše najvažije trenutke u životu: proslave rođendana, Vaših diploma ili team-buildinga, jer je uistinu okruženo tolikim mirom i tišinom, bez stalnih stanovnika, kuća ili stanova u blizini (centar grada Pregrada je 4,5 km). Idila....Ukoliko želite zabavu bilo kojeg sadržaja, samo javite te je možemo organizirati zajedno ;)

Wine Hill može vam pomoći da doživite Zagorje na razne načine - ukusna tradicionalna jela i degustacije vina, iznajmljivanje bicikala, moguće vožnje quadom ili vođeno planinarenje.

UDALJENOSTI:

Terme Tuhelj (18 km), 

Aquae vivae spa (16 km) i 

Terme Olimia [SLO] (udaljeno 16 km); 

Također su neki od veličanstvenih i najpoznatijih dvoraca u blizini: 

Dvorac Veliki Tabor (7km), 

Bežanec - Ottenfels dvorac (8km) i 

dvorac Miljana (10km).

POSEBNA POGODNOST: Moguć ručak ili večera u Grešnoj gorici 110 ili 160 kn/osobi (uz nadoplatu kod Partnera). Menu vidite ovdje!