[06.-10.01. ili 10.-14.01.] 5 dana škole skijanja za učenike na Mariborskom Pohorju! Apartmanska kuća Videc 3* na skijalištu, PUNI PANSION, SKI karta, prijevoz autobusom, bazen, Fun park...za 2715kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osnovnoškolci i srednjoškolci, sport4you.hr Vas vodi na Mariborsko Pohorje, najveći ski centar u Sloveniji! Naučite skijati sa ekipom, uz brojne sadržaje i aktivnosti od kojih je teško nabrojiti sve na prste jedne ruke..! Kupon je iskoristiv 06.-10.01. ili 10.-14.01.18.!

Kako je apartmanska kuća VIDEC prilagođena djeci, u kući postoje zajedničke prostorije s igračkama i društvenim igrama gdje se djeca mogu družiti nakon skijanja.

Čitavo vrijeme u pratnji će biti naši učitelji skijanja/boardanja koji će brinuti o djeci, te im osim škole skijanja/boardanja pružiti i cjelodnevnu animaciju i brigu o svemu što bi im moglo zatrebati.

   

Depadansa hotela Videc je dio naselja petih apartmanskih kuća, koji se nalazi nedaleko od gornje postaje Pohorske uspinjače. Drvom i kamenom obložen eksterijer kuća, pomno izabranih interijera, koji odaju visoku kvalitetu boravka u apartmanima. Povezana je s Hotelom Videc 3* te ima ostavu za skije. Apartmani su u neposrednoj blizini Gorskoga wellness centra Bolfenk, u kojem je bazen, whirpool, dječji bazen, a na 2. katu nalazi se odličan Beauty&Spa Centar sa svijetom sauna (finska , turska, biljna), osvježavajućim bazenom, ledenom jamom i whirpoolom.

Slovenija, iako relativno mala, pravi je div po broju skijališta. Nije to toliko čudno poznaje li se činjenica kako Slovenija u svojem posjedu ima odlične teritorijalne i klimatske uvjete baš za ovaj sport: Julijske Alpe na sjeverozapadu, Kamniško-Savinjske Alpe na sjeveru te Pohorje na sjeveroistoku. 

Danas je Mariborski ski centar najveći ski centar u Sloveniji sa velikim snježnim stadionom na kojem se održava poznata ''Zlatna lisica'', svjetski kup u alpskom skijanju za žene. Osim ovog tradicionalnog natjecanja tu je i jedno relativno novo, Snowboard world cup.

Tlo je na Pohorju izrazito travnato i ta okolnost ustvari omogućuje kvalitetno skijanje čak i ako je sloj snijega vrlo tanak. Bez obzira na tu činjenicu, ovo skijalište ima i mogućnost stvaranja umjetnog snijega te garantira minimum 100 skijaških dana godišnje tokom kojih se može učiti u skijaškoj ili snowboard školi, noćno skijati, ići na ski safari i na kraju čak sudjelovati u velikom slalom natjecanju za sve učenike škole skijanja i goste hotela.