PodržimoNaše

[26.-30.12.2017.] 5 dana škole skijanja za učenike na Mariborskom Pohorju! Uključen prijevoz do skijališta, užina, ručak u restoranu Hotela Videc za 1515kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[POHORJE EXPRESS] Osnovnoškolci i srednjoškolci, sport4you.hr Vas vodi na Mariborsko Pohorje, najveći ski centar u Sloveniji! Naučite skijati sa ekipom, uz brojne sadržaje i aktivnosti od kojih je teško nabrojiti sve na prste jedne ruke..! Kupon je iskoristiv u terminima: 26.-30.12.2017.!

DNEVNI RASPORED 

07.30 h     polazak autobusa - King Cross Jankomir 

09.00 h    dolazak na snježni stadion M.Pohorja 

09.30 h    početak škole skijanja 

11.30 -12.00 h     užina 

12.00 -15.30 h    škola skijanja 

15.30 -16.15 h    vrijeme za ručak 

16.30 h    polazak autobusa za Zagreb 

18.00 h   dolazak autobusa u Zagreb

Slovenija, iako relativno mala, pravi je div po broju skijališta. Nije to toliko čudno poznaje li se činjenica kako Slovenija u svojem posjedu ima odlične teritorijalne i klimatske uvjete baš za ovaj sport: Julijske Alpe na sjeverozapadu, Kamniško-Savinjske Alpe na sjeveru te Pohorje na sjeveroistoku. 

Tlo je na Pohorju izrazito travnato i ta okolnost ustvari omogućuje kvalitetno skijanje čak i ako je sloj snijega vrlo tanak. Bez obzira na tu činjenicu, ovo skijalište ima i mogućnost stvaranja umjetnog snijega te garantira minimum 100 skijaških dana godišnje tokom kojih se može učiti u skijaškoj ili snowboard školi, noćno skijati, ići na ski safari i na kraju čak sudjelovati u velikom slalom natjecanju za sve učenike škole skijanja i goste hotela.

Danas je Mariborski ski centar najveći ski centar u Sloveniji sa velikim snježnim stadionom na kojem se održava poznata ''Zlatna lisica'', svjetski kup u alpskom skijanju za žene. Osim ovog tradicionalnog natjecanja tu je i jedno relativno novo, Snowboard world cup.