Odmor gdje planina dotiče more! Simpatičan hotel Vicko*** Vas poziva na noćenje s doručkom u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, uz piće i kolač dobrodošlice te ulaznice za NP Paklenica uz 50% popusta!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U podnožju planine Velebit, tek nekoliko kilometara od Nacionalnog parka Paklenica, smješten je mali obiteljski Hotel *** i Villa **** "VICKO"!

Ponuda uključuje: 2 dana uz 1 noćenje s doručkom u dvokrevetnoj sobi + piće i kolač dobrodošlice, sve za 2 osobe.


Dodatne pogodnosti: ulaznice za NP Paklenica, sve za 2 osobe.


Hotel Vicko smješten je u Starigradu Paklenici, udaljen 12 km od izlaza Maslenica s autoceste A1 i 2 km od ulaza u Nacionalni park Paklenicu.


Hotel ima 58 postelja u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama s pogledom na more ili park.


Classic sobe su opremljene TWC-om, klimatizacijskim uređajem, telefonom, televizorom s prijamom satelitskog TV programa i sefom.


Maritime sobe uz osnovni sadržaj imaju i balkon s pogledom na more.


Gostima hotela na raspolaganju su 24 sata čuvano parkiralište, mjenjačnica te plaža sa ležaljkama, suncobranima i tušem.


Smještajnu ponudu hotela karakterizira HRVATSKI DORUČAK uz izvorna topla i hladna jela iz Slavonije, Zagorja, Istre, Like i Dalmacije.


Ministar turizma Darko Lorencin uručio je 7. lipnja 2013. u Splitu Hotelu Vicko iz Starigrada Paklenice oznaku ECO HOTEL! Ovu oznaku imaju samo 2 hotela u RH.