PodržimoNaše

[SPLIT] Savršeno lice uz najbolju zimsku ponudu! Potpuna obnova lica u samo 90 minuta! Kompletan tretman lica i dijamantna mikrodermoabrazija u Studiu Florabella za samo 199 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mnoge djevojke i žene žale se na akne i mitesere zbog konzumacije masne hrane, stoga si što prije priuštite čišćenje lica i rješite se svih problema i vlastitih neugodnosti! Cijena uključuje kompletan tretman čišćenja lica, dijamantnu mikrodermoabraziju. Kupon je iskoristiv do 30.12.2017.!

Mikrodermoabrazija je dijamantna mikrodermoabrazija, koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. 

Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.

Za mladolik i zdrav izgled lica treba ponekad otići i na tretman čišćenja lica! Nakon bogatih blagdanskih trpeza mnoge djevojke i žene žale se na samo na višak prikupljenih kilograma, već i na akne i mitesere zbog konzumacije masne hrane. 

Očistite i vratite prirodan i zdravi sjaj Vašeg lica!

Mikrodermoabraziju ne preporučujemo osobama:

s kožnim oboljenjima, atopijskimdermatitism, neurodermitisom, psorijazom

koje su pod terapijom roakutana

koje imaju rak kože

koje su pod jakim terapijama lijekova

kod otvorenih rana i opekotina


KOMPLETAN TRETMAN ČIŠĆENJA LICA (uključeno: mlijeko, tonik, peeling, smirujuća maska od kamilice, hijaluronski serum, hijaluronska krema, masaža), 

Siguran, bezbolan i učinkovit tretman, kojim se sa kože skidaju mrtve stanice, višak masnoće i čiste pore, osnovni je korak svake njege.