NOVO!!! Istražite i doživite misterij bosanskih piramida! Svi znatiželjni i radoznali posjetitelji, smještaj potražite u Pyramid Lodge u Visokom uz 2 noćenja s doručkom za dvoje za 529 kuna!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi oni koji vole istraživati i koje zanima misterij, mogu uvijek krenuti put Bosanske doline piramida! Ako je posjetite, sigurno će u vama probuditi mnoga nova razmišljanja i spoznaje...

Više o informacija o smještaju

Pyramid Lodge je mjesto za opuštanju i regeneraciju, smješteno na snažnoj energetskoj točki, u oazi tišine, na vrhu piramide Sunca u Visokom, i čini izuzetan spoj prirodnih ljepota sa profinjenim komforom. U nastojanju da stvorimo utočište koje će oslikavati ljepotu Bosanske doline piramida, nijedan detalj nismo prepustili slučaju. U savršenom prirodnom ambijentu nudimo Vam smještajni kapacitet koji čini 13 soba koje će Vam omogućiti potrebnu relaksaciju. 



Restoran svojim uređenjem i ponudom nudi ugodno okruženje te zdravu hranu. Okružen predivnom prirodnom idilom daleko od gradske buke i gužve. Idealno je mjesto za opuštanje i relaksaciju. Ljubazno osoblje, izuzetno kvalitetna hrana i piće učinit će Vaš boravak nezaboravnim, te će Vas navesti da se iznova vraćate u naš Lodge.



Pažljivo uređene i osvijetljene sobe kojeVam sa svojih balkona omogućavaju prekrasan pogled na Piramidu Sunca i grad Visoko.

Više o samom mjestu

Visoko, u prošlosti poznato kao mjesto bosanskih kraljeva, sa fascinantnom historijom, a danas u cijelom svijetu, Visoko je poznato kao arheološka destinacija 
Bosanska dolina piramida o kojoj izvještavaju svi svjetski mediji. Masivne strukture stare hiljadama godina otkrivene su u Bosni i Hercegovini – koje uključuju i piramidu Sunca. Dr. Semir Osmanagić, proveo je hiljade sati proučavajući i iskopavajući teren, ali i prezentirajući svoja otkrića drugima. Dolina piramida sastoji od piramida Sunca, Mjeseca, Zmaja, Majke Zemlje i Ljubavi. 


Mi Vam možemo pomoći da ostvarite nezaboravno iskustvo u našoj dolini piramida, koje će se isplatiti. Bilo da želite da radite ili se odmarate, naći ćete prostor koji će udovoljiti vašim željama.


Kupon vrijedi do 28.12.17. i od 04.01.18. do 10.02.18.

ODMAH nakon kupnje kupona potrebna je rezervacija termina mail recepcija@geovivatravel.com ili na tel: +387 32 941 123