[KLANJEC] BLIŽE SE DANI BOŽIĆNIH ŽELJA...Ispunite je svojoj najdražoj osobi uz romantični wellness aranžman za dvoje! 1 ili 2 polupansiona uz domaće specijalitete u Staroj Vodenici već od 449kn!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite posebnu toplinu i šarm seoskog gospodarstva "Stara Vodenica"*** obitelji Galić, na rijeci Sutli i u blizini etno sela Kumrovec! Uživajte u autentičnoj zagorskoj kuhinji, wellnessu i 20% popusta na usluge masaže, sve to uz čak 50% popusta! Kupon vrijedi za 2 osobe do 15.01.2018 osim za termin Nove Godine (29.12.17.-02.01.18.)!

Mali obiteljski hotel - seoski turizam "Stara vodenica" obitelji Galić nalazi se na području Grada Klanjec podno Cesargradske gore na hrvatsko-slovenskoj granici na rijeci Sutli. U neposrednoj blizini našeg obiteljskog hotela nalazi se staro etno selo Kumrovec, spomenik Lijepoj našoj u Zelenjaku, te franjevački samostan u Klanjcu, gdje su izloženi sarkofazi obitelji grofa Erdödy.

Hotel je kapaciteta 9 soba kategorije 3 zvjezdice.Naš mali seoski obiteljski hotel nudi isključivo domaću zagorsku hranu kakvu su pripremali i jeli naši stari, te Vas zbog toga pozivamo kao gosta na našem imanju kako bi zaboravili na probleme i stres urbanog života, te uživali na našem seoskom gospodarstvu.

Za one koji više voli otvoreni prostor, u sklopu restorana nalazi se i park. U parku se može objedovati i popiti piće na drvenim stolovima, a za djecu postoji dječje igralište te pristup životinjama u Zoo vrtu.

Za vrijeme boravka u Staroj Vodenici sigurno Vam neće biti dosadno. Uz sve navedene aktivnosti koje smo pripremili za Vas, ističemo i znamenitosti koje možete posjetiti za vrijeme boravka kod nas: 

Kumrovec sa svojim etno selom, 
Klanjec sa galerijom Antuna Augustinčića i Franjevačkim samostanom, 
Zelenjak sa spomenikom "Lijepoj našoj", 
dvorac Veliki Tabor itd.