[ČABAR] Zimski obiteljski vikend u Gorskom kotaru! 3 dana/2 noćenja za 4 do 7 osoba u prekrasnoj idili Gorskog kotara već od 699 kn! Kupon je iskoristiv do 21.01.2018.!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Lijepa goranska kućica uređena u retro stilu udaljena je od 16km od poznatog skijališta Tršće. Kućica se nalazi na području grada Čabra u malom naselju, udaljena svega nekoliko metara od riječice Čabranke...Kupon vrijedi isključivo za termin do 21.01.2018. i može se spajati pa možete kupiti više kupona i produžiti svoj boravak ;)

Boravak kućnih ljubimaca dozvoljen uz nadoplatu.

Pušenje je dozvoljeno u prizemlju kuće.

Dolazak nakon 14 sati, odlazak do 11 sati.

Ova lijepa goranska kućica uređena u retro stilu udaljena je od 16km od poznatog skijališta Tršće. Namjenjena je za veće društvo! 

Nalazi se na području grada Čabra u malom naselju, udaljena svega nekoliko metara od riječice Čabranke.

Kućica ima kapacitet za 10 osoba. 

U kući se nalaze dvije kuhinje, tri sobe, mogućnost korištenja pečenjare izvan kuće za veća društva.

Po dolasku će Vas dočekati ljubazni domaćin.

Kućica je idealna za obitelji sa djecom i veća društva.

Kad ste već u Gorskom kotaru posjetite svakako i.....

Delnice

Područje Grada Delnica čini "Delnički trolist" - Delnice, crnoluško-risnjački kraj i Kupska dolina. Delnice su središnje i najveće naselje Gorskog kotara. Smještene na nadmorskoj visini od 698 metara i uokvirene uzvišenjima Drgomlja, Petehovca i Japlenškog vrha, Delnice su najviši grad u Hrvatskoj. 

Epitet klimatskog lječilišta i oporavilišta proizlazi iz činjenice da je ovo, medicinski gledano, zona tzv. podražajne klime, pa je područje tradicionalno preporučljivo za visinske pripreme sportaša, te odmor, rekreaciju i šetnje u prirodi, a zimi pravi mamac za ljubitelje snijega i zimskih sportova. Crni Lug, tipično planinsko goransko selo, zimi je bijelo, a ljeti cvjetno ishodište za Nacionalni park Risnjak, čije visine sežu do 1528 m nad morem. 

Za ljubitelje aktivnog odmora, tu je Kupska ili Brodska dolina s prekrasnom rijekom Kupom koja Vam za vrijeme toplijih dana nudi kanuing, kajak ili rafting, sportski ribolov i mušičarenje, kupanje i nezaboravan doživljaj čiste gorske rijeke.