PodržimoNaše

Zimske radosti i skijanje u Italiji na Maniva Ski i smještaj u apartmanima Chalet Maniva! 8 dana i 7 puna pansiona, 8 dnevna ski karta, sve za samo 3769 kn/osobi! Kupon vrijedi od 08.01.- 15.01.18.!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smješten između doline rijeke Po i tri doline Brescie, samo sat vremena od grada, nalazi se Maniva Ski, novo skijalište dizajnirano od skijaša za skijaše. Na visini između 1.660 i 2.100 m nudi perfektno pripremljene staze za sve tipove skijaša!

Maniva Ski, suvremenim načinima zasnježivanja jamči pokrivenost snijegom 40 km skijaških staza sa 9 ski liftova, 4 restorana sa tradicionalnom talijanskom kuhinjom te 2 ski bara. Tijekom dana provedenog na snijegu, važno je prikupiti što više energije, a nakon toga uživati u ukusnom obroku u toplom ambijentu. 


Maniva Ski je kreirao niz restorana na skijalištu gdje se možete osvježiti bez potrebe skidanja Vaših pancerica. Igloo i Chalet Dasdana, zanimljivi su i udobni barovi gdje možete popiti nešto toplo i odmoriti se tijekom dana provedenog na skijaškim stazama.


Preporučujemo da se zaustavite u Chalet Manivi gdje možete pronaći moderan i opskrbljen bar, s ponudom jela po povoljnim cijenama.


Chalet Maniva je glavni objekt skijališta, smješten na skijaškoj stazi, u čijoj se zgradi prodaju ski karte, iznajmljuje ski oprema i gdje se nalaze dvije škole skijanja. 


Škola skijanja: 8 osoba 1 h plaća se 4,5 eura po osobi na licu mjesta (može se organizirati HR učitelj za više od 10 prijavljenih).

Obavezna provjera slobodnih soba prije kupnje kupona na e-mail: info@neomar.hr ili broj telefona: 091 7963863 .