Dočekajte Novu u Opatiji! Uživate na dočeku na otvorenom i smjestite se centru Opatije u APARTMANIMA TOMIĆ uz 3 ili 4 noćenja za dvije osobe i već od 749 kuna!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zapjevaj na otvorenom sa Letećim odredom, uživaj u najvećem vatrometu na Kvarneru, a smjestite se u apartmanima Tomić u Opatiji po super cijeni!

Izaberite između 2 ponude:


Ponuda 1 uključuje: 4 dana i 3 noćenja u apartmanu, sve za 2 osobe.
Ponuda 2 uključuje: 5 dana i 4 noćenja u apartmanu, sve za 2 osobe.

Doček nije organiziran pa se preporuča odlazak na Tržnicu gdje će biti najveći vatromet na Kvarneru i nastup Koktelsa i Letećeg odreda!


Više o smještaju

Apartman je smješten u centru Opatije (100 metara od hotela Adriatic) u Ul. Dr. Josepha Maxa Örtela 11 na prvom katu. Miran položaj daje gostu ugodan  i opuštajući odmor. Pogled apartmana je na morsku južnu stranu. 

Apartman ima jednu sobu sa francuskim ležajem u kojoj se još nalazi sto lza objed, ogledalo za šminku, TV sa kablovskom televizijom, free wi-fi I ormar. Apartman raspolaže sa mini kuhinjom koja je opremljena sa električnim štednjakom sa dva ringle, frižider i mašinom za pranje robe. 

U kupaoni je tuš kada sa wc-om. Sa terase (površina 28 m2) se pruža fantastičan pogled na Opatiju i Rijeku. Terasa je opremljena sa ležaljkom, stolom za objed, šankom i mjestom za roštilj. Udaljenost od plaže je 200 metara kao i od obalnog šetališta Lungomare.

Za vrijeme boravka u Opatiji svakako osim poznatog šetališta Lungomare posjetite i popularna šumska šetališta Opatijske rivijere, gdje ćete se okruženi netaknutom prirodom i na svježem zraku odmorit od stresne svakodnevnice i užurbanog života!