[POREČ] Sv. Lovreč - najveće žive jaslice u Hrvatskoj! 3 dana/2 noći u Boutique hotelu Melissa uz besplatan buffet doručak i transfer u Sv. Lovreč u posjet jaslicama, za dvoje i za samo 1199 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u bogatom programu, besplatnom klizanju na ledu, brojnim besplatnim koncertima, zabavnim i kulturnim programima, živim jaslicama, kućici Djeda Mraza te bogatoj adventskoj gastronomskoj ponudi! Djeca do 6 godina su GRATIS u sobi roditelja! Za 26.12. (dolazak 25.-27.12) , 30.12. (29.-31.12) i 06.01.(05.-07.01.18.)!


Uprizorenje živih jaslica ostvaruje se tri večeri  tijekom božićnog  vremena: 26. i 30. prosinca ove, te 6. siječnja iduće, 2018. godine. 

Uprizorenje započinje u 17 a završava u 20 sati.


Osim više od 100 kostimiranih sudionika koji će nam dočarati betlehemski ugođaj najljepše noći, u Svetom Lovreču će sve tri večeri biti organiziran Božićni sajam na Trgu Placa, pored crkve sv. Martina. 

Na sajmu će se sa svojim domaćim autohtonim proizvodima, te  ručno izrađenim ukrasima, nakitom i suvenirima predstaviti obiteljska poljoprivredna gospodarstva Lovreštine i šire.

U Galeriji "Placa" biti ce postavljena izložba u organizaciji Kluba Amaterske Fotografije iz Svetog Lovreča. Svoje će fotografije izložiti četrdesetak članica i članova kluba. Još jedan postav ovih će dana božićnih blagdana ukrašavati prostor Galerije. Svoje kreativne instalacije božićnih jaslica priredit će autori sa cijelog područja Istre.

U obiteljskoj kući gospodina Maria Heraka, u kojoj se njeguje tradicija izrade jaslica, moći ćete pogledati ovogodišnje, 57. po redu uprizorenje Isusovog rođenja.

U župnoj crkvi Svetog Martina, župljani uz vođenje i koordinaciju Silvana Banića  također će postaviti jaslice koje će se moći razgledati. Razni izvođači će pjesmom ispred štalice i župne crkve dati još posebniji božićni ugođaj ovom događaju.

Osim uz vatru uz koju će se grijati pastiri, moći ćete se zagrijati i uz kuhano vino i čaj. Sve tri večeri u kojima će biti uprizoreno Isusovo rođenje moći ćete kušati domaći kruh iz krušne peći.

Ove godine vrijedni entuzijasti spremaju niz iznenađenja i novih sadržaja koje će posjet površinom najvećim živim jaslicama u Hrvatskoj posjetitelje učiniti nezaboravnim.

Klasična hotelska soba za 2 osobe

Klasična soba nudi sve samo ne klasično. Njen izgled i šarm će učiniti da se zaljubite u nju:

 Klima

 mini bar

 Besplatni Wi-Fi

 satelitski TV

 Sef


Premium hotelska soba (2+2 osobe)

Moderna soba svojom toplinom i elegancijom će svakako uljepšati vaš boravak.

SADRŽAJI:  (za 2+2 osobe, 25m2) 

uključen polupansion

Fen za kosu  

Besplatni internet  

mini bar

Sef  

Ogrtači  

Ručnici

Telefon  

Klima  

Satelitska TV LCD

Poreč i porečka rivijera, zahvaljujući blagoj klimi, s više od 2300 sati sunca, izuzetnoj ljepoti prirode, blizini Limskog kanala i Brijuna, bogatstvu kulturne baštine i mnoštvu kulturnih događanja i sportsko-rekreacijskim mogućnostima, postali su elitna zona hrvatskog turizma.

O Poreču

Smješten na zapadnoj obali Istre, Poreč je grad prepoznatljive tradicije i gostoljubivosti. Star gotovo dvije tisuće godina, Poreč je višestruki “prvak hrvatskog turizma” te dobitnik brojnih nagrada i priznanja.

Tragovi burne prošlosti jasno su vidljivi u povijesnoj jezgri grada, porečke ulice još uvijek čuvaju svoju originalnu arhitekturu i brojne kulturno-povijesne spomenike od kojih je najznačajnija Eufrazijeva bazilika.

Blaga klima s više od 2300 sati sunca, izuzetna ljepota prirode, raznolika gastronomska ponuda, te mnoštvo kulturnih, zabavnih i sportsko-rekreacijskih sadržaja garantiraju kvalitetan i ispunjen odmor prilagođen svakom gostu. 

Više o Adventu u Poreču pogledajte ovdje: https://www.adventporec.com/