Popularni tretman u pola cijene! Brazilska depilacija voskom u granulama za samo 70 kuna u Beauty centru Green u strogom centru Zagreba!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Metoda koja zasigurno predstavlja budućnost depilacije je uklanjanje dlačica granulama. Ova vrsta depilacije ujedno i njeguje kožu. Prednost je što je mogu koristiti i osobe alergične na prirodni vosak. Depilacija ovim načinom manje je bolna, pa se može primjenjivati i na najosjetljivijim dijelovima kože!

Beauty centar Green nalazi se u centru Zagreba, Jurišićevoj 19 u Rotonda centru na 1.katu. Najnovija oprema, vrhunski preparati, ugodan ambijent, ljubazno i stručno osoblje uz kvalitetnu uslugu temelj su našeg poslovanja. To je mjesto gdje se spajaju ljepota, zdravlje i opuštanje....  

U Beauty centru Green očekuje Vas stručno i profesionalno osoblje na poljima njege lica, tijela, masaže, anticelulitnih tretmana, trajnog uklanjanja dlačica, depilacije, pedikure, manikure te individualan pristup svakom pojedincu. 

Ciljanim tretmanima postići ćete željeni rezultat što doprinosi Vašem samopouzdanju i unutarnjem zadovoljstvu. 

Pozivamo Vas da svoje tretmane uljepšavanja povjerite osoblju Beauty centra Green.

Vjerovale ili ne, tretman potječe još iz drvenog Egipta, a pravu popularnost tretman dobiva 40-tih godina prošlog stoljeća, pojavom bikinija!

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija termina telefonom (01/481-0473, 099/639-9405), uz KOD i ID po aktivaciji kupona.