Advent u Trstu uz Svijet putovanja! Uživajte u 1-dnevnom izletu u Trst uz posjet dvorcu Miramare i sajmu Svetog Nikole 02.12.'17. uz prijevoz za 175kn/osobi!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak autobusa u 06.00 sati s Glavnog kolodvora u Zagrebu! Kupon vrijedi isključivo za odabrani datum: 02.12.2017.!

ADVENT U TRSTU

DVORAC MIRAMARE i SAJAM SVETOG NIKOLE


PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak autobusa u 06.00 sati s Glavnog kolodvora u Zagrebu. Slijedi vožnja autobusom kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju u smjeru Trsta iz usputna stajanja putem radi odmora. Po dolasku slijedi razgled jednog od najpoznatijih tršćanskih motiva – DVORCA MIRAMARE (u prijevodu sa španjolskog „gledati more“). Dvorac je dao sagraditi habsburški nadvojvoda Ferdinand Maksimilijan 1860 god., a u njemu je svojevremeno često boravila i popularna carica Sisi. Osim samog dvorca i parka, zanimljive su i šetnice koje ga okružuju i s kojih se pruža izvrstan pogled na grad, more i okolicu.

Po završetku obilaska dvoraca, kratka vožnja do TRSTA, sjevernotalijanskog grada smještenog u istoimenom zaljevu i nekadašnje omiljene shopping – meke. Razgled najznačajnijih znamenitosti grada: PIAZZA DELL´UNITA – FONTANA 4 KONTINENTA - VERDIJEVO KAZALIŠTE – RIMSKO KAZALIŠTE – CRKVA SANTA MARIA MAGGIORE – BRDO SAN GIUSTO. Slobodno  vrijeme za uživanje u predbožićnom Trstu, shopping i posjet BOŽIĆNOM SAJMU SVETOG NIKOLE sa velikim izborom ukrasa, slatkiša...  Povratak u Zagreb očekuje se u kasnijim večernjim satima.