[SARAJEVO] Gušti Hostela Franz Ferdinand! 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 1 ili 2 osobe uz razgledavanje grada, piće dobrodošlice, obrok po izboru u kultnoj sarajevskoj ćevabdžnici...već od 228kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osim što Vam ima za ispričati nama svima poznatu priču o atentantu u Sarajevu, pripremite se za ludu hostelsku zabavu, alternativno razgledavanje grada po pubovima i još mnogo toga... uz čak 50% popusta! Kupon iskoristiv do 25.03.'18.!

Hostel Franz Ferdinand novootvoreni je hostel smješten u samom srcu Sarajeva. 

U šarmantnoj zgradi austrougarske gradnje, mladi bh. arhitekti i dizajneri potpuno su renovirali prostor i izgradili hostel koji priča priču o događaju koji je inicirao Prvi svjetski rat i smjestio Sarajevo na kartu svijeta – atentatu na austrougarskog prijestolonasljednika Franje Ferdinanda i njegovu suprugu Sophie

Svaka prostorija u hostelu je autentična, tako da možete birati želite li spavati u sobi prijestolonasljednika Franje Ferdinanda, sobi Sophie Chotek, sobi Mlade Bosne ili atentatora Gavrila Principa, ili pak u romantičnoj sobi zaljubljenog para Sophie i Franza.

Povjerite zašto je Sarajevo na tako dobrom glasu! 

Uz profesionalnog vodiča upoznajte sve znamenitosti ovog grada....

Probajte najbolje sarajevske ćevape! 

Preporučamo odlazak u restoran Kolobara Han na vrhunska i orginalna jela u centru Sarajeva! Ponudu pogledajte ovdje.

Ili uživajte u šetnji Baščaršijom koja je samo par minuta hoda od hostela. 

Kafenišite i ašikujte - Sarajevo čeka na Vas!