Zimski praznici u Beču! 3-dnevno putovanje 05.-07.01.2018. uz prijevoz autobusom, 2x noćenje s doručkom u hotelu IBIS VIEN MARIAHILF 3*, licenciranog pratitelja...za 889kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu je uključen prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom prema programu putovanja i svi razgledi prema programu, smještaj u hotelu IBIS VIEN MARIAHILF 3* u 1/2 sobama na bazi 2 x noćenja s doručkom, licenciranog turističkog pratitelja! Kupon vrijedi isključivo za odabrani datum: 05.-07.01.18.!

ZIMSKI PRAZNICI U BEČU

05.-07.01.2018.

1. dan    ZAGREB-BEČ  - razgled  05.01.

Polazak autobusom iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506) u  06.00 sati. Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju do Beča. Oko 11.00 sati dolazimo u Beč i ulazimo u poznati bečki prsten koji okružuje unutarnji dio grada. Proći ćemo pored Urania opservatorija, Muzeja i akademija primijenjenih umjetnosti, velikog Gradskog parka, palače Württemberg , zgrade Opere, Karlovog trga i crkve, Akademije i Muzeja likovnih umjetnosti, Prirodoslovnog muzeja, dvorca Hoffburg, Trga Marije Terezije, parkova Burggarten, Volksgarten i Rathauspark, Parlamenta, Burgtheatra, zgrade univerziteta i neo-gotičke crkve Votivkirche. Izlazimo kod Hofburga te završavamo kod katedrale Svetog Stjepana iz XV stoljeća, koja predstavlja najvažniji spomenik Beča. Slobodno vrijeme. Predlažemo šetnju po Mariahilfer strasse, poznatu po odličnim trgovinama. Odlazak u hotel. Smještaj. S obzirom da je hotel u centru, možete još navečer prošetati. Noćenje.

2. dan     BEČ –  TIME TRAVEL VIENNA-  06.01.

Doručak. Odlazimo pješice u centar. Predlažemo fakultativno Time travel ili putovanje kroz vrijeme grada Beča. Ulazimo u podrume starog samostana Sv.Mihaela, gdje nas dočekuje hologram fratra koji se po legendi izgubio davno i sad luta hodnicima. Dočekuje nas i vodič. Pričaju nam o povijesti Beča, voštanim figurama Franza Josepha i Sissi… idemo u 4D kino gdje putujemo i borimo se, osnivamo Beč, pa zajedno sa majstorima hodamo po skelama buduće katedrale. Po nogama nas šibaju repovi štakora koji su donijeli kugu u Beč, pucamo sa bedema u tursku vojsku. Potom se gradi se novi Beč, Mozart i Strauss grade novu povijest. A onda opet potres, sirene, rat...i na posljetku moderna Austrija. Cijela projekcija traje 50 minuta. Za projekciju se potrebno najaviti u agenciju zbog rezervacije termina. Slobodno poslijepodne. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan BEČ – SCHONBRUNN – ZGB    07.01.

Doručak. Odjava iz hotela. Prvo ćemo posjetiti Schonbrunn, jedan od najljepših baroknih palača Europe,  ljetnu rezidencija carice Sisi. Možete uz asistenciju našeg pratitelja kupiti ulaznice za Imperial turu te posjetiti unutrašnjost dvorca ili za one malene posjetiti najstariji ZOO na svijetu sa preko 8.500 životinja. Za kraj ostavljamo najzabavniji dio, odlazimo do zabavnog parka Prater, gdje se nađe zabava i ukusna hrana za svačiji ukus. Simbol parka je Riesenrad – gigantski kotač sa kojeg se pruža fantastičan pogled na Beč. Polazak za Zagreb oko 15.00 sati. Dolazak se očekuje u kasnim večernjim satima.