[SARAJEVO] Dođite u Sarajevo!!! Hotel Alem*** Vas poziva u Sarajevo, grad iznimno gostoljubivih ljudi, uz 2 noćenja s bogatim buffet doručkom za 2 osobe i samo 462 kn! Kupon vrijedi do 01.03.'18.!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Alem*** smješten je u jednom od najljepših i najmirnijih dijelova Sarajeva, udaljen svega 3 minuta vožnje automobilom od najužega centra grada i legendarne Baščaršije!

Ponuda uključuje: 2 noćenja s buffet doručkom za 2 osobe, parking ispred hotela, besplatan WiFi u Hotelu Alem, Sarajevo.


Hotel Alem je prelijep poslovni hotel koji je udaljen samo nekoliko minuta od najužega centra grada Sarajeva.

Hotel ima tri zvjezdice i pruža sve uvjete za miran boravak suvremenog poslovnog čovjeka, obitelji ili grupa. 

Raspolaže sa 8 luksuznih apartmana, 37 dvokrevetnih soba i 15 jednokrevetnih soba, salom za konferenciju, maštovito uređenim vrtom, praonicom rublja, kao i mogućnošću korištenja besplatnog interneta (wireless) u svim sobama.

U sklopu hotela nalaze se i 2 restorana.

Restoran Stara Vodenica je bosanski tradicionalni restoran u kojem možete probati vrhunske bosanske specijalitete i uživati u prelijepom prijatnom ambijentu. U ovom restoranu možete kušati domaća narodna jela, osjetiti moć bosanske tradicije i duha bosanskog.

Restoran Gusar čiji ambijent uspijeva dočarati dašak Dalmacije kao i prikazati tamošnji način življenja i običaje. Vješti kuhari će zadovoljiti i najveće gurmanske apetite.

Pored vrhunskog kvaliteta usluge, diskretno, stručno i ljubazno osoblje će Vam u svakom trenutku stajati na usluzi i pokušati će ispuniti svaku Vašu želju!

Obavezna rezervacija i provjera željenog termina na e-mail: hotelalem@hotmail.com ili na tel: 00387 (0)3 3658 499, uz KOD i ID kupona po primitku.