Odmor za dvoje u luksuznom City Hotelu Mostar****!!! 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe, boravak u Wellness centru City Spa za samo 699 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

City Hotel Mostar**** pripremio je za Vas paket za 2 osobe koji osim 2 noćenja + doručak za dvoje, uključuje i 10% popusta na masaže i tretmane ljepote te na konzumaciju hrane i pića u restoranu....

Ponuda uključuje: City Hotel Mostar**** - 3 dana, 2 noćenja s doručkom za 2 osobe, boravak u Wellness centru City Spa. 

U cijenu je uključeno: neograničeno korištenje bazena, 3 vrste sauna, fitnessa, jacuzzija, relax sobe, terase za sunčanje uz ogrtače, 10% popusta na masaže i tretmane ljepote u City Spa centru; 10% popust na konzumaciju hrane i pića u restoranu Del Rio; besplatan WI-FI.

Info: Bazen, sauna, teretana počinju sa radom, svaki dan, od 12:00h!

Wellness je udaljen samo 5 min hoda od hotela! 

City Spa i Restoran DEL RIO nalaze se cca 3 minute vožnje od Hotela.


Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom isključivo putem e-maila: info@city-hotel.ba uz KOD kupona po primitku. Kupac je dužan prilikom rezervacije ostaviti svoj kontakt mobitel. Kod prijave u hotel, obavezan je isprintani kupon kao dokaz o plaćanju.

Rezervacija termina ovisno o smještajnoj raspoloživosti hotela i ograničena je vikendom.

City Hotelu Mostar – Vaš novi domaćin u gradu Mostaru svojim ambijentom i lokacijom predstavlja idealan doprinos grada pri smještaju gostiju. 

Smještaj u hotelu sa 4*, u ambijentu urbane profinjenosti, nudi 66 vrhunski opremljenih  soba dostupnih s bračnim ili razdvojenim krevetima, 13 delux apartmana dostupnih sa king size krevetom te 1 predsjednički apartman.

Uređenjem soba i apartmana hotel objedinjuje temeljne jednostavnosti linija i funkcionalnost uz moderne sadržaje.

Najekskluzivniji Spa i wellness centar u regiji sa  2,500 metara kvadratnih modernog, luksuznog prostora sa sobama za tretmane, prostorijama za relaksaciju te fitness centrom. 


Restoran Del Rio

Strastvenim  spajanjem svježih lokalnih namirnica i kreativnom kuhinjom ‘a la cart’ restoran Del Rio pruža vrhunsko kulinarsko iskustvo, profinjenu vinsku kartu, te jedinstven ugođaj uz rijeku Neretvu.

Kroz moderan arhitektonski dizajn prožet detaljima grada Mostara i Hercegovine, pruža svojim gostima besprijekoran spoj ljepote stila i kulturne baštine regije.


Što posjetiti u blizini?

Stari grad - povijesna četvrt grada

Stari most

Španjolski trg - središnji gradski trg. Na njemu se nalazi Gimnazija Mostar, jedna od najljepših građevina iz austro-ugarskog perioda

Trg hrvatskih velikana (Rondo) - glavni trg u zapadnom dijelu grada. Izgrađen je u austrougarsko doba na kojem se nalazi Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača izuzetno važan za održavanje kulturnih i drugih manifestacija u gradu Mostaru.

Bišćevića sokak ulica sa poznatom kućom iz osmanlijskog razdoblja (Bišćevića kuća).

Crkva svetog Petra i Pavla s najvišim zvonikom u Bosni i Hercegovini.

Katedrala Marije Majke Crkve - katedralna crkva

Gradski park Zrinjevac - središnji gradski park u Mostaru.

Katolički križ na brdu Hum iznad Mostara. Visok je 33 metra, a izgrađen je kao simbol jubileja dvije tisuće godina kršćanstva.