Zadovoljite sve svoje sportske ambicije na svježem zraku uz skijanje ili snowboarding i smjestite se u simpatičnom Hotelu Kupres*** u BIH, uz 2 noćenja s doručkom ili polupansionom sve za 2 osobe po super cijeni!

SMJEŠTAJ


Bilo da Vam je potrebno samo prenoćište, želite provesti ugodan vikend ili se želite odmoriti od svakodnevnice u našem hotelu pružit ćemo Vam savršeno mjesto za to.

Sve sobe opremljene su LCD televizorima sa satelitskim prijemnikom, telefonom i neograničenim bežičnim internetom.

Hotel ima 18 dvokrevetnih soba s razdvojenim krevetima i 16 soba s francuskim ležajem+pomoćni krevet.


GDJE SE NALAZI?

Hotel "KUPRES" se nalazi na južnom ulazu u grad iz smjera Tomislavgrad-Livno sa lijeve strane, 100 m od prodajnog centra koji se nalazi uz samu prometnicu i samo 200 m od samog centra grada.

KUPRES - idealno mjesto za sve skijaše!

Kupres je grad i općina koja se nalazi Hercegbosanskoj županiji u BiH. Poznat je pozimskim turističkim sadržajima i ekološki očuvanoj prirodi.

Kupreško polje je velika kraška visoravan smještena istočno od Livanjskog i Glamočkog polja, a sjeverno od Duvanjskog polja. Kupreški kraj obuhvaća osim Kupreškog polja još dvije znatno manje kraške visoravni: Vukovsko polje i Ravanjsko polje. Od kulturnih znamenitosti na Kupreškom polju se održavaju Dani Kosidbe Na Kupresu ili Strljanica.

Nadmorska visina ovog podneblja  je od 1120 do 1250 m. Klima je planinsko-alpska, oštra, s prosječnom godišnjom temperaturom od 5.7°C. Godišnje je u prosjeku 141 dan sa oborinama, od toga 55 dana snježnih.

Provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na (00387) 63 331 175 ili commo@tel.net.ba prema raspoloživosti, uz KOD i ID kupona.