[BLED] Wellness odmor na prelijepom Bledu! 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvoje u Hotelu Triglav 4* u sobi s pogledom na prelijepo jezero, neograničeno korištenje bazena i finske saune za samo 1378kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Triglav Bled smješten je iznad ronilačkog centra u Bledu, 1,5km do središta Bleda, pa možete i pješačiti stazicom ili uz čudesno jezero. Kupon se može iskoristiti do 30.04.2018. osim u periodu Božićnih i Novogodišnjih blagdana! Svi vikend termini do 30.04.2018. su zauzeti! Moguće rezervacije još između nedjelje i petka.

Ovaj hotel s 4* ponovo je otvoren u travnju 2009. nakon opsežne obnove. Prvi je put otvorio vrata 1906. godine, a nalazi se na samo 200 metara od Bledskog jezera i u neposrednoj blizini željezničke postaje. Hotel Triglav Bled smješten je iznad ronilačkog centra u Bledu. Do središta Bleda ima 1,5 km. Do njega je lako doći pješice stazom uz jezero. Sve sobe i suitevi udobni su i opremljeni mnogim sadržajima poput klima-uređaja, a iz njih se pruža prekrasan pogled na jezero.

Hotel uključuje restoran 1906 Bled s jelima po narudžbi u kojem se poslužuju slovenska jela nove kuhinje, a u njemu hranu priprema jedan od ponajboljih slovenskih kuhara. Objekt obuhvaća i piano bar, vinski podrum i salon s kaminom.