[SLOVENIJA] Čudesno alpsko iskustvo iz snova! U čarobnom Bohinju uz 50% popusta na 2 noćenja za do 5 osoba +2 bicikla 2 dana, u Bohinjskoj Češnjici već od 539kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bohinj sa raskošnim jezerom okruženim planinama i svojom neukroćenom ljepotom kao da priča neku svoju drugačiju priču...Uživajte šetnjom te u uređenim apartmanima ili novim EKO kućama! Kupon je iskoristiv isključivo do 22.12.2017.!

Apartmani ''Čebelica'' (na hrv.pčelica) i Bohinjska Češnjica su idealno polazište za brojne aktivnosti, za obitelji s djecom ili za one koji zahtijevaju malo više.

Svi apartmani imaju balkon ili terasu, te su potpuno novi i imaju prekrasan pogled na prirodu. OPREMA APARTMANA/KUĆA: Posteljina, ručnici, LCD TV s kabelskim programima, Besplatan Wi-Fi ili bežični internet, Skije, Grijanje, Besplatno parkiralište pored apartmana. Oprema kuhinje: štednjak, hladnjak, posuđe ...

Apartmani se nalaze uz Senožeta skijaški centar, koja je pogodan za djecu, početnike i iskusne skijaše. Za zahtjevnije skijaše, Skijaški centar Vogel je na samo 10 km udaljenosti. Ukoliko želite uživati u vodenim aktivnostima, možete posjetiti u blizini Aquapark Bohinj. U ljetnim mjesecima, ohladite se u Bohinjskom jezeru ili pješačite preko planina oko jezera i uživajte u prekrasnom krajoliku.

Svi kupci kupona dobivaju mogućnost za: VOUCHERE za 20% jeftiniju kartu za vodeni park (od app 4 km).

U iznimnim slučajevima, (u slučaju problema), možete rezervirati putem e-maila info@apartma-cebelica.com ili na telefon 00386/41832448 (svaki dan nakon 16 sati) ili na 00386/51 306097.