[ČEŠKA] ČISTI HEDONIZAM! 2, 4 ili 7 polupansiona za dvoje uz SPA tretmane, bocu Palava i liker u sobi, ulaznicu za muzej "Becherovke" u luksuznom Resortu Poppy 4* u gradu Karlovy Vary od 1039kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hedonizam na "češki način"! Opustite se i prepustite SPA ritualima uz Lavanda tretman, 1x parcijalnu masažu uljem lavande, ulaz 3x u slanu pećinu, 1x parafin ruku kremom od lavande, bocu vina Palava i Poppy Dream liker u sobi, cipele svih dana boravka.... Kuponi se mogu spajati, pokloniti i vrijede do kraja godine!!!

Prestižan Hotel Resort Poppy 4 *, nalazi se samo nekoliko koraka od gradića Karlovy Vary. Resort POPPY 4* sastoji se od 62 udobne dizajnerske sobe s balkonima i pogledom na zeleni park-šume u blizini spa kolonade zapadnom kraju. Resort nudi i "Poppy balneo" tretman je za liječenje i opuštanje, specijaliziran za poboljšanje kvalitete sna, restoran s ljetnom terasom i kongresne dvorane. Ona se nalazi u sredini spa šuma, 3 minute vožnje od spa kolonade. Zahvaljujući bliskoj dostupnosti teniskim i golf igralištima to je idealno mjesto za odmor za sportaše!

Uživajte 3, 5 ili 8 dana odmora u Češkoj je u zemlji koja zadivljuje svojom bogatom kulturnom i povijesnom baštinom Srednje Europe. Zemlja koja ima iznimno bogatu povijest i vrlo atraktivan krajolik i lijepe destinacije za odmor, idealan za ljubitelje kulture! Istražite poznati spa grad Karlovy Vary koji je poznat i po zdravstvenom turizmu te je najposjećenije mjesto u Češkoj kao jedan od najpoznatijih spa gradova iz 16. stoljeća. Sadrži 13 glavnih izvora termomineralne vode i još od 19. stoljeća vrlo je popularno turističko mjesto.