Nova Godina u Zadru!!! 2 ili 3 polupansiona za 2 osobe uz ALL INCLUSIVE doček u Hotelu Petrčane**** - glazba uživo, neograničeno piće uz svečanu buffet Silvestarsku večeru, za dvoje već od 1799kn!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite: 2 ili 3 polupansiona za 2 osobe uz spektakularan ALL INCLUSIVE doček u Hotelu Petrčane****, 31.12. glazba uživo - zadarska grupa Central! Djeca do 3 godine besplatno ako spavaju sa roditeljima! Kuponi su iskoristivi u periodu 29.12.17.- 01.01.18.!

PROGRAM DOČEKA


Subota, 30.12.2017

zagrijavanje prije Nove Godine sa tamburašima grupa Trio Kampaneli Zadar s početkom u 18.00 sati

kotlovina, kobasice, kuhano vino, rum punč, pivo, sokovi, mineralna i prirodna voda, domaća rakija

 

31.12.2017.

doček Nove Godine s početkom u 20.00 sati

muzika uživo

neograničeno piće uz svečanu buffet Silvestarsku večeru: bijelo i crno vino, pivo, likeri, sokovi, mineralna i prirodna voda, domaća rakija i čaša pjenušca u ponoć

 

01.01.2017.

kasni buffet doručak do 13.00 sati

kasni check out do 16.00 sati

 

Hotel Petrčane izgrađen je 2016 i ima 23 sobe. Smješten je odmah pokraj mora te gosti mogu uživati u prekrasnom pogledu sa terase dok ručaju i večeraju.  U ljetnim danima mogu se kupati u vanjskom bazenu hotela ili na obližnjoj plaži.  

Sve sobe u hotelu su klimatizirane te opremljene sa TV, minibarom i sefom te privatnom kupaonicom sa fenom i tušem. Hotel nudi usluge pranja robe te iznajmljivanja bicikala. 

Zadar čini urbano središte Sjeverne Dalmacije te je spoj ljepote prošlosti i svih pogodnosti koje traži suvremeni putnik nudi brojne turističke atraktivnost. Posebnost grada neodoljiva je za poštovatelje i ljubitelje povijesnih spomenika i kulturne baštine, umjetnike, turiste i njegove građane. 

Zadar je i grad u kojem je velik prostor ostavljen pješacima; šetnja uglačanim kamenim ulicama grada postat će šetnja kroz povijest, ali i doživljaj suvremenog života. Kao grad spomenik okružen povijesnim zidinama, Zadar je prava riznica arheološkog i spomeničkog blaga antičkog, srednjovjekovnog i renesansnog razdoblja, kao i brojnih suvremenih arhitektonskih ostvarenja poput prvih Morskih orgulja na svijetu.