SLOVENIJA - odmorite dušu u Panonskoj Vasi! 2 ili 4 noćenja u vili za do 7 osoba ili apartmanima za do 2 osobe, 2 ili 3x cjelodnevna karta za kupanje za 1 dan, za Terme 3000 uz popuste do 66%!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite Panonsku Vas - magično mjesto, mali raj na zemlji smješten u sjeverno-istočnom dijelu Slovenije...samo 15ak min od Terma 3000! Prije same kupnje odaberite između 2 opcije: 2x noćenje (vikend) ili 4x noćenje (tjedno) u apartmanu u potkrovlju za do 2 osobe ili 2x noćenje (vikend) ili 4x noćenje (tjedan) u PANONSKOJ VILI za do 7 osoba! Kupon vrijedi u periodu 09.11.-20.12.17. te 02.01.-01.03.2018.!

Panonska Vas magično je mjesto, mali raj na zemlji smješten u sjeverno-istočnom dijelu Slovenije, blizu granice sa Austrijom i Mađarskom. Na ovome mjestu čuti ćete samo tišinu i uživati u ljepotama prirode. Naši gosti mogu se smjestiti u jednom od 11 apartmana ili jednoj od 4 vile. 

Panonska Vas nalazi se pokraj mirnog sela Tesanovci, 2 km od poznatih Termi 3000 u Moravskim toplicama i samo nekoliko koraka od najpoznatijeg slovenskog golf terena. Sastoji se od 10 autentično izgrađenih koliba, koje zajedno čine savršenu harmoniju udobnosti visoke klase i jedinstvenoga stila. 

U srcu Panonske Vasi nalaze se 4 vile kapaciteta za do 7 osoba. Kvadrature oko 110 m2 opremljene su da zadovolje sve vaše potrebe pa je tako tu kuhinja povezana sa dnevno-blagovaonskim prostorom iz kojega se izlazi na terasu. Sa terase se pruža pogleda na prekrasna zlatna polja. 

Na galeriji se pak nalaze kreveti za 4 osobe, a još jedna spavaća soba nalazi se u prizemlju. Vile imaju po dvije kupaonice.  

Studio apartmani idealno su riješenje za obiteljski odmor sa malom djecom. Možete uživati u prostranom dnevnom prostoru sa velikim krevetom za dvije osobe te jednim dodatnim. Tu je i mala kuhinja, blagovaonski stol i kupaonica te naravo i predivna terasa. 

Svakako preporučamo posjet: 

Otoku ljubavi (http://www.izakovci.si/), 

Energijskom parku Bukovniško jezero (http://www.bukovniskojezero.si/page/)