Ne propustite blagdansku atmosferu Solina i Splita! 2 noćenja, delux soba, 2x bogati doručak, piće dobrodošlice, korištenje wellness centra, sve za 2 osobe u hotelu Salona Palace 4* za 1259kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Salona Palace jedinstveni je boutique hotel koji odiše antičkim duhom stare Salone na čijem se samom ulazu i nalazi. Upravo je njegova lokacija odredila šarm njegovog sadržaja koji je spoj antičke otmjenosti i modernog komfora, a sve skupa zaokruženo je kvalitetnom personaliziranom uslugom!


Hotel Salona Palace**** vrhunsko je arhitektonsko dostignuće, a raspolaže sa 47 soba, unutarnjim i vanjskim bazenom, SPA&Wellness centrom, konferencijskim dvoranama, banket restoranom, velikim parkingom, obiluje prekrasnim unutarnjim i vanjskim ugostiteljskim sadržajima što je garancija da može oduševiti i najzahtjevnije goste.


No ono što naš Hotel ponajprije izdvaja od svih ostalih jest vjera da će naši gosti prepoznati i cijeniti vrhunsku kulturno – povijesnu baštinu koja ih okružuje te da će u popunosti uživati u vrhunskoj usluzi koju im želimo pružiti. Po dolasku u Hotel Salona Palace na vama je da se prepustite, a mi ćemo odraditi ostalo. Na nama je da ispunimo sve Vaše moguće želje te vam pružimo odmor u hotelu iz snova što možemo postići jedino ako predviđamo Vaše potrebe, a ne samo čekamo na Vaše zahtjeve. A u tome smo, uvjeravamo Vas, najbolji.

 
Thermae Salonae Wellness & SPA

Opustite se u našoj ekskluzivnoj oazi mira i na trenutak zaboravite na svakodnevne brige i stres te se prepustite rukama naših stučnih terapeuta. Sa 3 različite saune, jacuzziem, relax sobom te širokom paletom masaža i ostalih tretmana naš Spa & Wellness centar sadrži sve što vam treba za zasluženi odmor i povratak uravnoteženom načinu života. Osim navedenim sadržajima, Hotel raspolaže i s unutarnjim i vanjskim bazenom, idealnima za druženje i rekreaciju. Kako naša wellness priča ne bi ostala samo na opuštanju, unutarnji bazen opremili smo uređajem za protustrujno plivanje za sve one koji žele 'začiniti' svoje uobičajene plivačke navike.


U svim wellness tretmanima i masažama koriste se samo najkvalitetniji kozmetički preparati, a na vama je samo da odaberete one koji najbolje odgovaraju vašem ukusu.

Advent u Splitu

"Uživajte u bogatoj ponudi prigodnih suvenira, nakita, ukrasa te pronađite jedinstven poklon za svoje najmilije. Razmazite sva osjetila gastronomskim poslasticama koje nude šarmantne kućice uz zvukove veselih Božićnih hitova." (izvor: http://www.visitsplit.com/hr/2624/advent-u-splitu)