[SLOVENIJA] Nova Godina uz bogati paket Hotela Zagreb**** u Rogaškoj Slatini! 2, 3 ili 5 polupansiona za 1 osobu uz wellness, kulinarsku večeru, koncerti i zabavni program... po odličnim cijenama!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u elegantnom Hotelu Zagreb****, u gradu ljekovite mineralne vode, Rogaškoj Slatini! Uz vrhunsku gastronomsku ponudu, očekuje Vas bogat novogodišnji i adventski program uz koncerte, premium sobe, šetnja s bakljama, radionice i plesne večeri, duhovno i sportsko buđenje i još mnogo toga...Preporučamo i novo otvoreni LUX ROI SPA, Medico i Beauty!!! Kuponi se ne mogu spajati i vrijede isključivo za termin 27.12.17.-03.01.18.!

Još u 17. stoljeću, Rogašku Slatinu, grad ljekovite mineralne vode, posjetile su brojne eminentne ličnosti kao što su car Franjo Josip, kraljica Sissy, Bonaparte, Franz Liszt...a kroz sve to vrijeme, i još uvijek, Rogaška Slatina privlači brojne posjetitelje svojim modernim i elegantnim hotelima te ljekovitim svojstvima svoje mineralne vode!

.... nekad zgrada, koja je izgrađena 1852. godina pod imenom Stanovanjska hiža, 1885.g. je preimenovana u Agram Haus,  a 1918.g. u Zagrebački dom. U svojoj povijesti, najviše od svih objekata promijenila je svoj interijer i svrhu. Većinu vremena služila je kao hotel, ali bila je i ambulanta, brijačnica, Slatinski arhiv, restoran s dijetnom prehranom, kavana, prostor za stanovanje, a svoje prostore u zgradi imala je i lječilišna uprava. Prije izgradnje na tom mjestu srušena je prva punionica mineralne vode.

Boraveći u hotelu Zagreb, upoznati ćete povijesti Rogaške Slatine bolje nego ikada!

Danas, Hotel Zagreb**** sa svojom elegatnim i jednostavnim eksterijerom privlači posjetitelje različitih profila. 2015. godine u potpunosti je osvježio i modernizirao svoj interijer.

Hotel raspolaže sa 44 sobe i 7 apartmana tipa Premium koji očaravaju s prirodnim tonovima svojih interijera koji dočaravaju cvjetni park u hotelskoj sobi. 


Bogat Novogodišnji program pogledajte na linku ovdje!

Oprema soba: kupaonica (s kadom), fen, WC, LCD SAT TV, telefon, mini bar, ogrtač i ručnici za kupanje, besplatan pristup bežičnom internetu.

Hotel Zagreb povezan je hodnikom sa Grand Hotelom Sava****Superior
koji  raspolaže s pansionskim restoranom Kristal s 250 mjesta, buffetom za samoposluživanje i showcookingom, restoranom Kaiser à la carte, Lobby barom, najboljim slasticama u Cappuccino baru i kavani Imperial.

Dostupni su Vam također kongresni centar, frizerski salon, novo otvoreni LUX ROI SPA , ROI Medico, ROI Beauty (više od 100 tretmana za njegu tijela i lica), Sava shop kao i opuštanje u bazenu i saunama Lotus.

Novootvoreni LUKSUZNI ROI SPA centar omogućava potpuno opuštanje tijela i duha u prostorijama s dozom duge tradicije Rogaške Slatine.

ROI SPA centar prostire se na više od 1.200 m2 vanjskih i unutarnjih površina. Prepustite se blagodatim učincima ljekovite vode i njezinim sastojcima u obliku finske, turske i infracrvene saune, kao i sanariumu i solnoj sauni.

Umirujuću snagu vode osjetit ćete u tuševima doživljaja i vanjskom ohlađenom bazenu. Pravo okruženje za opuštanje su terasa za sunčanje, tepidarij (prostor sa grijanim ležaljkama) i različiti kutovi s udobnim stolicama i posebnim svjetlosnim efektima.

U NOVOM ROI SPA CENTRU NUDIMO: finsku saunu, sanarium, parnu saunu, tepidarij (grijane stolice), solnu saunu, tuš doživljaja sa učincima, vanjski ohlađeni bazen 22 °c - 26 °c

Ulaz u luksuzan ROI SPA 20 eura/osobi 3 sata!