[CIJELA HRVATSKA] Budućnost je stigla!!! Uplovite u virtualan svijet uz Xplorer V2 VR naočale u pola cijene i za samo 49kn! Preuzimanje Westgate ili dostava na kućni prag BESPLATNO!!!

18 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[ODLIČAN POKLON ZA BOŽIĆ] Zaboravite na monitore, pomoću VR naočala možete gledati u bilo koji dio virtualnog svijeta u stvarnom vremenu! Preuzmite svoje "super" naočale u popularnom Westgateu u Zaprešiću ili jednostavno naručite svoju pošiljku do kućnog praga potpuno BESPLATNO ;) Kupon je iskoristiv do čak 31.01.'18.!

Xplorer V2 VR naočale rade skupa sa Vašim pametnim telefonom da bi Vam pružili doživljaj gledanja videa i igranja igrica u 360 stupnjeva. Zaboravite na monitore, pomoću VR naočala možete gledati u bilo koji dio virtualnog svijeta u stvarnom vremenu. Postoji već na stotine VR aplikacija za Vaše pametne telefone, a njihov broj se svakodnevno povećava. 


Xplorer V2 naočale sjedaju udobno na svačiju glavu, dok je Vaš pametni telefon sigurno pričvršćen i možete biti sigurni da se neće micati ako Vi to ne želite. Zbog klizne zaštite, moguće je koristiti kameru na Vašem uređaju dok je smješten u naočale.


SKU 6777

Tip proizvoda   VR

Brand Xplorer

Veličina mobitela 3,5'' do 6''

Žarišna duljina 70 – 75mm

Promjer leće ɸ 42

Vidno polje (FOV) 70°

Podesiva udaljenost leća od mobitela 65 – 75mm

Podesivi razmak između očiju 58 – 72mm

Dimenzije 198x135x105 mm

Težina 330 g


SAVJET:

Prva aplikacija koju bi trebali instalirati na svoj pametni telefon, ako imate VR naočale, je definitvno Google Cardboard (dostupno za Android i iOS). Google Cardobard sadrži nekoliko zanimljivih demo videa, ali više se koristi kao centralna aplikacija za pokretanje ostalih VR sadržaja. Sve Google usluge koje podržavaju VR možete pokrenuti preko Google Cardboarda (na primjer Youtube, Street View, Arts nad Culture, Expeditions...), a osim toga aplikacija skenira vaš pametni telefon za sve instalirane VR aplikacije, tako da imate sav VR sadržaj dostupan na jednom mjestu.