Božić i Nova Godina u Splitu! 3 dana/2 noćenja s doručkom u splitskoj palači na glavnom trgu u Palace Suites Hotelu Baština 4*, bocu vina, popuste na SPA&Wellness i restorane za dvoje već od 825kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite najljepše blagdansko vrijeme u "najlipšem gradu na svitu", guštajući u Palace Suites hotelu u samom srcu stare gradske jezgre, nadomak Dioklecijanove palače i popularne splitske rive. Prije kupnje kupona odaberite vrstu sobe! Ponuda se može iskoristiti u periodu 24.12.-02.01.18.!

Opis hotela:

1700 godina stara splitska palača preuređena je u elitni hotel - Palace Suites. Nalazi se nadomak Dioklecijanove palače, koja je pod zaštitom UNESCO-a.

Hotel nudi dizajnerski namještene sobe s brojnim sadržajima kao što su:

TV ravnog ekrana, 

King size krevet i 

besplatni WiFi.

Ispod prozora objekta gosti mogu doživjeti živahnu atmosferu glavnoga splitskog trga i naići na elegantne kafiće te lijepo uređene trgovine....  Također, na trgu gosti mogu uživati u operama, koncertima i brojnim drugim izvedbama u nadasve  zadivljujućoj povijesnoj arhitekturi.

Brojni restorani koji poslužuju jela raznih vrsta kuhinja udaljeni su nekoliko minuta hoda od objekta Palace Suites.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na e-mail: info@palacesuites-split.com, uz KOD i ID kupona po primitku

Možda će Vas više zanimati ponude koje se mogu iskoristiti u periodu 01.11.-24.12.17. te 02.01.18.-31.03.18. - VIKEND ili TJEDNA opcija!