SPLIT - Nova Godina u "najlipšem gradu na svitu"! 2 noćenja s doručkom u sobi ili apartmanu Divota Apartment Hotela + Miloš crno kvalitetno vino...sve za dvoje i već od 849 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smješten u samome centru Divota Apartment Hotel je idealno mjesto za odmor, pogotovo kada je Split u adventskom ruhu pod motom "Split je hit, dođi u Split!" Kupon se može iskoristiti za Novu Godinu u periodu 29.12.17.-02.01.18.!

Divota Apartment Hotel obuhvaća 5 lokacija u četvrti Veli Varoš u Splitu. Objekt nudi klimatizirane studije i sobe. 

Svi studiji uključuju besplatni WiFi, potpuno opremljenu čajnu kuhinju i TV ravnog ekrana. Do UNESCO-m zaštićene Dioklecijanove palače i rive ima 5 minuta hoda.

Sve smještajne jedinice sadrže aparat za pripremu kave i priključnu stanicu za iPod. Također obuhvaćaju vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem. Svi studiji imaju prostor za sjedenje s kaučom te čajnu kuhinju opremljenu posuđem, perilicom posuđa i pećnicom.

Plaža Zvončac udaljena je približno 500 metara, a plaža Bačvice 1 km. Gosti aparthotela Divota mogu jednostavno doći do pješačkih i biciklističkih staza na brdu Marjan.

Glavni autobusni i željeznički kolodvor te trajektna luka iz koje polaze linije do obližnjih otoka nalaze se na 800 metara. Objekt je smješten 25 km od Zračne luke Split. Recepcijsko osoblje uz nadoplatu može organizirati uslugu prijevoza. 

Mogućnost doplate "Divota Spa paket" - Divota Spa paket uključuje 1 Thalgo tretman lica (hydra, sensitive, oil skin) po izboru + kristalni krevet kromoterapiju od 20 min po cijeni od 219kn po osobi.

Kristalni krevet je kromoterapija koja kroz 7 posebno rezanih kvarc kristala šalje svjetlosne zrake na naše čakre. Određenim frekvencijama se balansiraju čakre sto dovodi do poboljšanog zdravlja i ravnoteže na fizičkoj i emocionalnoj razini.

Uravnotežene čakre dovode do boljeg zdravlja, pomlađuju tijelo, čine nas sretnijim, uravnoteženijim i otpornijim na stres

Advent u Splitu

Tijekom prosinca, pa sve do polovice siječnja, u užem i širem centru Splita, na Rivi, trgovima i "kaletama" tijekom „Adventa u Splitu“ odvija se izuzetno bogat program. Početak „Adventa u Splitu“ označava  otvaranjem manifestacije „Božićni sajam na Rivi“.

Već šestu godinu za redom se u gradu pod Marjanom održava jedinstveni Gastro Advent u svijetu. Svake nedjelje u prosincu se pale adventske svijeće, a čast donošenja svjetla pripada novinarima.

Adventski se vijenci izrađuju od namirnica iz mediteranske kuhinje, koja odiše skromnošću, ali i tradicijom i zdravljem. Gosti gastroadventa dolaze iz raznih zemalja svijeta, pomičući tako svoje običaje i delicije u brojnim splitskim restoranima, što je svojevrsna razmjena advenstkih čarolija, kroz okuse i mirise Božića. Cijeli grad živi u blagdanskom ozračju a gradski trgovi postaju adventske pozornice. 

SPLIT JE HIT, DOĐI U SPLIT!