[ZAPREŠIĆ] Zablistajte za nadolazeće božićne blagdane! Uz 2 tretmana mršavljenja u Kalos beauty studiu - Kavitacija + dermomasaža u samo 1 dolasku, 50 % povoljnije i za samo 99 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

KAVITACIJA je bezbolna i sigurna alternativa liposukciji koja oblikuje tijelo bez anestezije, ožiljaka i nelagode...sve to uz primjenu dermomasaže za još bolje rezultate! Kupon se može iskoristiti do 20.01.2018.!

Dermomasaža

Dermomasažer je inovativan uređaj za vakuumsku masažu tijela. Neki će ga prepoznati i pod imenom “endermologie”. Naše iskustvo govori nam da je ovo jedan od najboljih načina za uklanjanje celulita. U kombinaciji s ultrazvučnom liposukcijom učinci mogu biti impresivni i za one najpesimističnije. Tretirani dio tijela masira na principu usisavanja  gnječenja masnog i vezivnog tkiva valjcima. Tretman pomaže u aktivaciji mikrocirkulacije, vraća tonus tkivu i mišićima i reducira celulit,  te poboljšava elastičnost i čvrstoću kožnog tkiva.


Učinci dermomasaže: 

izglađivanje i pomlađivanje kože

zatezanje kože

smanjenje zadržavanja vode

tretmani celulita

stimuliranje metabolizma

smanjenje vidljivosti strija

pojačavanje izmjene toksina

poboljšavanje cirkulacije krvi i limfe


Kavitacija

Tehnološki napredak u medicini omogućio je da koristimo ultrazvuk nižih frekvencija za redukciju nakupljene masti na određenom mjestu na tijelu (na bedrima, bokovima, trbuhu, unutrašnjem dijelu koljena, nadlakticama i sl).

Takva otkrića dovela su do razvoja ultrazvučne kavitacije, koja je danas najpopularnija metoda za razbijanje nakupljenih masnih stanica, a time i mršavljenje.

Osim što je svoju uspješnost u redukciji masnih stanica dokazala nebrojeno puta u čitavome svijetu, također je poželjna zbog toga što je metoda potpuno bezbolna, neinvazivna, ne ostavlja ožiljke, nema operativnih zahvata niti oporavka od tretmana i sl.

Svaki klijent se tretira individualno, sukladno njegovim problematičnim zonama.

Ultrazvučni valovi se tako usmjeravaju u točno određenu dubinu tkiva kako bi se selektivno razbili adipociti, a da pritom koža, okolno tkivo i mišići ostaju netaknuti.

Ultrazvučni valovi kreiraju u tkivu mjehuriće koji zbog pojave dekompresije rastu što dovodi do njihove eksplozije, a time i do pucanja masnih stanica. Nakon što su se iz krutog, tvrdokornog oblika, adipociti raspali, odlaze u krv u obliku triglicerida. Uz pomoć enzima u krvi, dolazi do njihove diobe na glicerol i više masne kiseline. U takvom obliku odlaze u jetru metaboličkim procesima i razgrađuju se, poput hrane koju svakodnevno unosimo.

Kako bi se cijeli ciklus djelovanja kavitacije proveo ispravno, važno je da nakon samog tretmana budemo podvrgnuti i tretmanu limfne drenaže.