Povećajte efektivnost vježbanja! XPLORER samo na Crnom Jaju donosi utege za zglobove/gležnjeve Xplorer 2x0.5kg za samo 29 kn! Moguće preuzimanje u Westgateu ili dostava za cijelu Hrvatsku!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Proizvod možete preuzeti u Xplorerovim dućanima u Westgate-u, no ako vam to nije usput uvijek možete poslati podatke za dostavu! Ponuda vrijedi do isteka zaliha, stoga POŽURITE!!! Kupon vrijedi do 31.01.2018.!

Utezi za zglobove/gležnjeve Xplorer 2x0.5kg 

Utezi za zglobove / gležnjeve Xplorer 2 x 0.5 kg
Ispunjeni EVA materijalom
Lagano stezanje čičkom
Težina: 2 x 0,5 kg
Boja: plava


Utezi za gležnjeve i zglobove mogu povećati efikasnost vaše aerobik ili kardio vježbe. Budući da ih nije potrebno držati u rukama, omogućuju bolju pokretiljivost, zbog čega se često koriste pri trčanju i hodanju. 

Dobro ih je koristiti pri svakoj fizičkoj aktivnosti koja zatjeva kretanje, na primjer tijekom vožnje bicikla, plesanja ili treniranja borilačkih vještina. Naši utezi ispunjeni su EVA materijalom, i zatežu se pomoću čička i dolaze u paru.  


Povećajte efikasnost vaše aerobik ili kardio vježbe!!!

  • Adresa preuzimanja: Westgate, Zaprešićka 2 (1.kat), 10298 Donja Bistra, Zagreb.
  • Nakon kupnje kupona, proces kupnje dogovara se na e-mail: info@xplorerlife.com ili broj tel.: 0800 300 606, uz KOD i ID kupona po primitku i sve potrebne podatke za dostavu.