[ZAPREŠIĆ] Savršen božićni paket za njegu lica! Tretman njege lica sa radiofrekvencijom - UZV, radiofrekvencija, masaža, maska + mikrodermoabrazija u Kalos beauty studiu za samo 179 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Priuštite sebi savršene tretmane lica uz ovu najbolju zimsku ponudu samo na Crnom Jaju! Kupon se može iskoristiti do 20.01.2018.!

Radiofrekvencija

Radiofrekvencija lica i tijela je revolucionarni tretman koji učvršćuje, zateže i podiže kožu, bez odlaska “pod nož”.  Zbog svoje neinvazivnosti, ona je idealna za one koji ne žele kirurški zahvat pomlađivanja ili pak ne misle da su dovoljno stari za njega.

Za razliku od drugih sličnih tretmana, radiofrekvencija stimulira prirodnu obnovu kolagena koji kožu čini glatkom, elastičnom i naizgled mlađom. Osim toga, pruža vidljive rezultate već od prvog tretmana, a prikladna je za svjetlu i tamnu, suhu, masnu i mješovitu kožu.

Riječ je o opuštajućem tretmanu koji uključuje primjenu kozmetičkog gela i tople sonde kojom se prelazi po koži.  Sonda nježno zagrijava dubinske slojeve kože na približno 40 °C. To je trik kojim se zavarava mozak da pomisli kako je došlo do potencijalne mikro ozljede.

Ako mozak pomisli da je tkivo oštećeno, potiče organizam na samoiscjeljenje. Tako se povećava proizvodnja kolagena i zatezanje elastičnih vlakana u koži. Takvo zatezanje je trenutačno. To znači da se koža učvršćuje i podiže odmah nakon prvog tretmana. Blaga toplina potiče i smanjenje broja masnih stanica te sužavanje pora.

Trajanje tretmana je od pola do sat vremena. Nakon tretmana nije potreban nikakav dodatni oporavak.

Za optimalne rezultate preporučuje se 4 – 6 tretmana u razdoblju od 4 tjedna.  Obzirom da proizvodnja kolagena zahtijeva određeno vrijeme, pomlađivanje kože moći ćete pratiti i do tri mjeseca nakon završetka tretmana.

Radi održavanja rezultata, idealno bi bilo ponoviti paket tretmana svakih nekoliko mjeseci. Rezultati radiofrekvencije mogu trajati i do 2 godine. Najbolji rezultati vidljivi su kod pacijenata u srednjim tridesetima, četrdesetima, pedesetima i šezdesetima.

Međutim, ako postoji značajna količina suvišne kože, koja se često vidi kod pacijenata starijih od šezdeset godina, ovaj postupak neće pokazati dovoljno značajno poboljšanje.

 

Prednosti tretmana radiofrekvencijom

Osim što pomaže podići, zategnuti i učvrstiti kožu, ovaj je tretman posebno prikladan za sitne bore, obješenu kožu i ožiljke od akni. Također, riječ je o brzom, pristupačnom, praktičnom i bezbolnom tretmanu s neposrednim i dugotrajnim rezultatima.

Za razliku od injekcijskih tretmana koji mogu oštetiti mišićni tonus, radiofrekvencija zapravo poboljšava tonus mišića. To je čini dugoročno boljim izborom.


DIJAMANTNA MIKRODERMOABRAZIJA

Tretman  poboljšava cjelokupan izgled i kvalitetu kože, uklanja vanjski sloj epidermisa i na taj način liječi razna stanja kože, od starenja izazvanog prekomjernim izlaganjem suncu, do akni, ožiljaka, strija i pigmentacijskih mrlja.

Bazirana na dva mehanizma, eksfolijacije i podesive vakuumske stimulacije, uklanja mrtve stanice s površine kože, dubinski čisti pore i stimulira cirkulaciju te proizvodnju kolagena.

Tretman pruža čvršću kožu, te svježi i ujednačeni ten koji se neprestano poboljšava tijekom vremena. Odmah nakon tretmana, klijent može osjetiti da je koža mekanija i glatka.

Tretmani su bez iritacija i bilo kakve neugode, opuštajući, i zapravo jako ugodni. Najvažnije od svega, daju rezultate već od prvog tretmana. Navratite u Kalos beauty studio, već danas objavite rat nepoželjnim ostacima “ljetnog tena” i učinite Vašu kožu savršenom.