[BOSANSKA KRUPA] Zimska idila i očaravajući pogled na rijeku Unu iz Hotela Stari Grad na 3 dana uz 2 noćenja s doručkom, u dvokrevetnoj sobi, besplatan WIFI i parking, sve za 2 osobe za 519 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel STARI GRAD smješten je u prelijepom ambijentu, na samoj obali omiljene turističke destinacije - rijeke Une! Pogled na grad ili na rijeku Unu zasigurno će Vas opustiti i pripremiti na nove poslovne izazove ili radoznale šetnje gradom i obilaske atrakcija!

VIŠE O HOTELU

Hotel Stari Grad je moderan hotel sa 3 zvjezdice sa bogatom ponudom različitih sadržaja u toku cijele godine. Bez obzira dolazite li u Bosansku Krupu poslom ili se želite odmoriti, dolazite li zaključiti posao ili razgledati rijeku Unu, hotel Stari Grad Vam stoji na raspolaganju udobnim i funkcionalno opremljenim sobama, restoranom s izvrsnom domaćom kuhinjom, višenamjenskim dvoranama za sve vrste događanja te iskusnim i profesionalnim osobljem.


Boravišna pristojba je uključena u cijenu!


Upotrebom materijala u skladu sa prirodnim okruženjem rijeke Une, postignuta je topla i ugodna atmosfera u cijelom objektu. Tradicionalna ljubaznost, gostoprimstvo i vrhunski profesionalizam, okružuje Vas u svakom kutku hotela. Cilj je, iznad svega, da gostu obezbijedimo udobnost, domaćinski ambijent i toplu atmosferu!

Hotel Stari Grad  raspolaže s 44 sobe, funkcionalnog je dizajna, s modernim detaljima te panoramskim pogledom na Bosnsku Krupu. 

Sobe Hotel Stari Grad opremljene su prema suvremenim hotelskim standardima:

Wi-Fi
Minibar
privatni sef u sobi
kozmetičko ogledalo
korištenje IPTV
sigurnosne zaštite za djecu prilikom otvaranja prozora
vatrodojavni sustav
jedinstveni pogled na grad Bosansku Krupu
klimatizacija s mogućnošću podešavanja temperature u sobi
mogućnost izbora nepušačke sobe


ODMAH nakon kupnje kupona potrebna je rezervacija termina mail info@hotestarigrad.ba ili na tel: +387 62 567 435.