NOVA GODINA U ŠIBENIKU! 2 noćenja u Hotelu Jadran uz GRATIS večeru dobrodošlice i novogodišnju večeru, za 2 osobe i samo 1100kn! NE PROPUSTITE spektakl na trgu: Dubioza Kolektiv & Elemental...

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bliži se doba Adventa sa njime i još jedna Adventura i doček za pamćenje! Ulaštite plesne čizmice, klizaljke, izvadite kape, šalove i rukavice i doživite čaroliju u našem đardinu :) I ne zaboravite njihov ovogodišnji moto - "svi smo mi dica ispod lampica"! Djeca do 6 god. sa roditeljima u krevetu GRATIS! Kupon je iskoristiv u periodu 30.12.17.-01.01.18!

Jedini plastic-free advent u Hrvatskoj pali svoje lampice na blagdan sv. Nikole, a osim puno dobre, dobre atmosfere očekuje vas i hrpa dobre glazbe, hrane i pića i programa za naše najmlađe! 

Sve ostale info vidite na fejsu ;)

Od tog hladnog dočeka 2015. godine, kad smo se s Dubiozom prvi put sreli, a i rastali, momci iz bosanskohercegovačke ska/reggae/punck/rock atrakcije izdali su dva iznimno uspješna albuma, odradili turneju po Europi, gostovali na poznatim glazbenim festivalima i i na kraju – nedavno trijumfirali u Areni Zagreb pred čak sedamnaest tisuća posjetitelja od kojih su svi složni – Dubioza Kolektiv nikad nije bila jača! Takva Dubioza vraća se u Šibenik, samo ovoga puta, umjesto u Dolac - direktno na Poljanu koju će, posljednji put prije no što promjeni svoju vizuru, dupkom napuniti.I stoga je odgovor na: Opet Dubioza? - Da, opet Dubioza. Doduše, još bolja Dubioza u još boljem Šibeniku. Jedino što je od 2015. ostalo isto jest činjenica da Šibenik OPET ima najbolji doček u Hrvatskoj :)

Hotel Jadran smješten je na samoj Rivi u centru Šibenika, nudi Vam udoban smještaj u svojih 57 soba, kapaciteta 105 kreveta. Sve sobe opremljene su satelitskom televizijom i telefonom te je jedan dio soba klimatiziran.

Kategoriziran je s dvije zvjezdice. U sklopu hotela nalaze se taverna Kula, u kojoj, u autentičnom dalmatinskom ambijentu, možete uživati u ribljim specijalitetima i vrhunskim vinima, te restaurant a-la carte i kavana s terasom uz more, gdje možete uživati u bogatoj ponudi raznovrsnih jela a-la carte, toplih i hladnih napitaka i uvijek dobrodošlom domaćem kolaču. 

Šibenik

Šibenik se kao destinacija ističe svojim jedinstvenim položajem u slikovitom i prostranom zaljevu na ušću rijeke Krke. Prvi put se spominje 1066. godine u ispravi najznačajnijeg hrvatskog vladara - kralja Petra Krešimira IV.

Luka, koju s otvorenim morem povezuje Kanal sv. Ante, stoljećima je pokretač razvoja pomorstva, trgovine i svekolikoga gospodarskog uzleta grada. Na ulazu u kanal smještena je najznačajnija renesansna tvrđava na istočnoj obali Jadrana – tvrđava sv. Nikole. Ona je zajedno tvrđavama sv. Mihovila, sv. Ivana i Šubićevac koje okružuju grad, simbol stoljetne nepokorenosti Šibenika.

Šibenska katedrala sv. Jakova, građena više od stotinu godina, svjedočanstvo je upornosti, odricanja i pobožnosti generacija Šibenčana. 

370 godina nakon što su je hrabri Šibenčani podigli u samo dva mjeseca da bi zaštitili svoje postojanje, Tvrđava Barone, u suvremenom ruhu, 29. siječnja 2016. otvorila je svoja vrata uz spektakularan light show! 

Pogledajte i našu ponudu za Advent u Šibeniku - 2 noćenja - BAKALAR ALL INCLUSIVE za 2 osobe! Spremite se za božićnu čaroliju!