PodržimoNaše

Advent i Nova Godina u Kraljevici! 3 dana/2 noćenja za dvoje u sobama i apartmanima u Kraljevici, sve do 02.01.18. za samo 539 kn! Boravišna pristojba uključena u cijenu!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

16.-17.12.2017. posjetite i Advent u Frankopanu i magičan doživljaj za velike i male u dvorcu Nova Kraljevica! Kupon vrijedi isključivo za termin do 02.01.2018.!

Prvi „Advent u Frankopanu“. Priprema se poseban magični ugođaj za velike i male, kroz raspon različitih mirisa, okusa i zvukova. Cijela manifestacija biti će popraćena umjetničkim djelima kraljevičkih slikara Nenada Petronija i Snježane Margitić te mladog bakarskog umjetnika Ivana Paulića. Uz umjetnička djela, prisustvovati će i HGD Zvijezda Danica, KUD Lanterna i KUD Eugen Kumičić kako bi svojim glasovima i instrumentima stvorili pravi adventski ugođaj. U posjet Dvorcu Frankopan dolaze i Krčki knezovi Frankopani kako bi svečano pozdravili Kraljevičane i ostale posjetitelje te dodjelili adventski vijenac.


Kraljevica se nalazi u Primorsko-goranskoj županiji, dvadesetak kilometara južno od Rijeke na ulazu u Bakarski zaljev, na raskrižju puteva Rijeka – Split i Zagreb – Krk tako da putnici iz unutrašnjosti imaju prvi kontakt s morem upravo na području Grada. U Kraljevicu se dolazi za par sati vožnje iz srednjoeuropskih centara, primjerice: Münchena koji je udaljen 506 km, Beč 511 km, Budimpešta 496 km, Graz 318 km, Venecija 256 km, Ljubljana 146 km i Zagreb 151 km.

Ponudu apartmana ovisno o raspoloživosti vidite na sljedećem linku.

Kad ste već u Gorskom kotaru posjetite svakako i.....

Delnice

Područje Grada Delnica čini "Delnički trolist" - Delnice, crnoluško-risnjački kraj i Kupska dolina. Delnice su središnje i najveće naselje Gorskog kotara. Smještene na nadmorskoj visini od 698 metara i uokvirene uzvišenjima Drgomlja, Petehovca i Japlenškog vrha, Delnice su najviši grad u Hrvatskoj. 

Epitet klimatskog lječilišta i oporavilišta proizlazi iz činjenice da je ovo, medicinski gledano, zona tzv. podražajne klime, pa je područje tradicionalno preporučljivo za visinske pripreme sportaša, te odmor, rekreaciju i šetnje u prirodi, a zimi pravi mamac za ljubitelje snijega i zimskih sportova. Crni Lug, tipično planinsko goransko selo, zimi je bijelo, a ljeti cvjetno ishodište za Nacionalni park Risnjak, čije visine sežu do 1528 m nad morem. 

Za ljubitelje aktivnog odmora, tu je Kupska ili Brodska dolina s prekrasnom rijekom Kupom koja Vam za vrijeme toplijih dana nudi kanuing, kajak ili rafting, sportski ribolov i mušičarenje, kupanje i nezaboravan doživljaj čiste gorske rijeke.