59 tretmana mršavljenja u Studiu za oblikovanje tijela T&D! 3 kavitacije, 24 elektrostimulacije, 24 infracrvena tunela, 6 IC kapsula sa ozonom, 2 vibroformera + 1 RF LICA GRATIS za 999kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Akcijska ponuda uključuje kombinaciju najidealnijih tretmana koji u zajedničkoj kombinaciji daju izvrsne rezultate za Vaše garantirano skidanje viška kilograma!!! Kupon je iskoristiv do 01.02.2018.!

Kavitacija se smatra najmoćnijim tretmanom  pomoću koga se uništavaju masne stanice u tretiranju celulita i uklanjanju masnih naslaga. Temelji se na djelovanju ultrazvuka pri čemu dolazi do razgradnje masnih stanica,nakon čega se one preljevaju u međustanični prostor, a potom u krvotok. Stanice se bolje opskrbljuju kisikom,a tako razgrađene masti koriste dalje u metabolizmu  ili kao energija za obavljanje različitih aktivnosti.

Elektrostimulacija mišića (Pasivna gimnastika) je terapija kojom se ubrzava  mršavljenje i oblikovanje tijela, te reducira celulit. Elektrostimulatori mišića funkcioniraju putem elektroda postavljenih na ciljana mjesta na tijelu, koji inducirajući strujne impulse stimuliraju mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju. Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate, kao što su: uklanjaje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, rast - povećanje mišićne mase, relaksaciju, eliminaciju toksina i slično. Tretman traje 30 minuta. 

Posebnost ovog tretmana je što se provodi u Infracrvenom tunelu koji je po svom djelovanju jedinstven, osim što zagrijava mišiće, zbog dodatnog efekta zatezanja i pomlađivanja kože. Naš IC tunel je jedini aparat takve vrste u Slavoniji i Baranji. 

Infracrvena spa kapsula s ozonom kombinira toplinu, led svjetlosti različitih boja od kojih svaka ima drugačiji učinak na kožu te infracrvene svjetlosti i ozona. Tretman traje od 30 do 45 minuta.  Posebnost infracrvenog svjetla koje zagrijava mišiće i prodire 3-4 cm duboko u tkivo je aktiviranje enzima koji pretvaraju masnoće u energiju.  Metabolizam se ubrzava, potiče lučenje hormona leptina koji je regulator apetita te pomaže u mršavljenju, detoksikaciji organizma, učvršćivanju kože i pomlađivanju. Na potpuno neinvazivan način u kombinaciji sa elektrostimulacijom mišića postiže izvrstan efekt koji dovodi do drastičnog smanjenja masnih naslagana kritičnim, odnosno željenim dijelovima tijela. 

Ozon u infracrvenoj spa kapsuli  usporava proces starenja organizma, čisti kožu i čini je mekom i mlađom te pospješuje regeneraciju kolagena i elastina iz kože. Također aktivno relaksira mišiće oslobađajući mliječne kiseline. Ubrzava metaboličke procese organa i endokrinih žlijezda te poboljšava cirkulaciju krvi čime se pospješuje regeneracija tijela iznutra i izvana. Ozon je jedan od najboljih “lijekova” protiv nakupljenih celulitnih naslaga jer uništava štetne masnoće, poboljšava metabolizam I povećava energiju tijela. Povećavanjem količine kisika u tijelu poboljšava se proces prirodne detoksifikacije organizma. Uništava veliki broj bakterija, gljivica i virusa i sprječava njihov razvoj. 

VibroFormer

Osim posebnog užitka masaže ubrzava cirkulaciju krvi, poboljšava elastičnost vezivnog tkiva. Rezultat tih procesa je nestanak izbočina narančine kore te glatka, napeta i čvrsta koža bez celulita.

1 x RF LICA (Hyaluron maska + serum)

Zaustavite proces starenja, zategnite i pomladite svoju kožu najsuvremenijim RF aparatom.

Za elastičnost kože zaslužni su proteini kolagena i elastina, čije se stvaranje smanjuje od 25. godine života. Proteinski lanci se opuštaju a samim tim se opušta i koža, stvaraju se prve bore. RF tretmanom se djeluje dvostruko; postojeći kolageni lanci se zatežu, istovremeno se i fibroplasti (stanice koje proizvode kolagene lance) stimuliraju na proizvodnju više kolagena tako da je učinak dugotrajan. Djelovanje RF-a izaziva kontrakciju postojećih kolagenskih vlakana koja ponovo dobivaju kristalno organiziranu strukturu što je uvjet da koža postane ponovo zategnuta i glatka. 

Zagrijavanjem kože poboljšava se lokalna cirkulacija krvi kao i drenaža slobodnih masnih kiselina u limfni sustav i vrši eliminacija viška tekućine i toksina iz organizma. Uz željeni estetski efekt zatezanja i pomlađivanja kože, istovremeno postižemo bolju prokrvljenosti I detoksikaciju tkiva u cjelini.

Tretman traje 30 minuta, bezbolan,ugodan, siguran i vrlo uspješan.